dilluns, 7 de setembre del 2015

SOTS-CAMPIONS DEL 2n TORNEIG DIDAC HERRERO

El júnior preferent va jugar el passat divendres un triangular, de partits de 20 minuts, on estaven:

JOVENTUT DE BADALONA
L' HOSPITALET A
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

Els nostres jugadors s'enfrontaren en el primer partit al JOVENTUT DE BADALONA que va iniciar el partit molt fort i els olostencs no trobaven el seu lloc a pista encaixant un conuntdent 2 a 17 en 10 minuts, seguidament una reacció dels osonencs va permetre entrar-los en partit i poc a poc retallaren la diferència arribant-se a falta de 40" per finalitzar el partit amb empat a 32, una falta sobre la botzina de la Penya donar dos tirs lliures al júnior que només en materialitzà un que li donava la victòria en el primer partit 33 a 32.

En el segón encontre el FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST es tenia de medir les forces amb L'HOSPITALET un dels equips que millor s'ha reforçat aquesta temporada, els osonencs aguantaren les estrabades rivals, però en cap moment tingueren opcions de poder endur-se el partit, acabant el resultat amb un 30 a 44.

L'Hospitalet en el darrer partit li va passar per sobre al Joventut que no va tindre tampoc cap opció de poder guanyar. Per aquest motiu la classificació final del II Torneig Didac Herrero va ser: