dilluns, 2 de desembre del 2013

PRE-INFANTIL MASC.
 100x100 Basket Olost 82 - 32 CN Terrassa
El Basket Olost passa per sobre el CN Terrassa i suma la seva sisena victòria tancant el marcador del partit per segona vegada en aquesta fase prèvia de competició.

Les intencions del partit van quedar molt clares des dels primers minuts. El CN Terrassa es va veure totalment sobrepassat per la forta pressió defensiva que van exercir els de casa des de l’inici, cosa que va provocar una gran quantitat de pilotes perdudes visitants que els d’Olost no van desaprofitar per fer mal en atac. Tot això, sumat a la feblesa global de l’equip vallesà va ajudar a que la diferència en el marcador s’incrementés ràpidament deixant un 14 - 2 al final del primer quart, i un 28 - 3 en el segon.
Un cop el Basket Olost va tenir el partit encarrilat la seva prioritat de treball va passar a ser una altra. Pels de David Kardasz era molt important recuperar les sensacions perdudes en la última derrota davant l’Esparraguera i el focus del partit es va centrar en aconseuguir una bona regularitat de joc durant els 40 minuts. Els jugadors van respondre bé, la tònica del partit es va mantenr i al setè quart es va tancar el marcador del partit deixant el 82-32 definitiu a l’electrònic que va permetre sumar la sisena vicòria dels osonencs.
El pròxim partit serà el dissabte 14, últim desplaçament a Terrassa d’avant l’Sferic que tancarà la fase prèvia de la competició.