diumenge, 24 de novembre del 2013

JUNIOR PREFERENT

100X100 BASKET OLOST, 78
ADEMAR, 67

El conjunt olostenc va tenir de treballar de valent per endur-se la victòria davant d'un consistent equip badaloní, que no va donar cap pilota per perdida en tot moment de partit.

Els jugadors d'Olost iniciaren el partit amb un joc trepidant, atacs ràpids i molt bona defensa, el que els va permetre arribar al final dels primers 10 minuts amb un clar 21 a 13, però com ens tenen habituats els jugadors de Jordi Sainz varen entrar en la seva pàjara de joc i permeteren que els jugadors de l'ADEMAR entresin en partit en el segón quart, al descans el marcador mostraba un 39 a 36, distància molt curta per el que es preveia en els 5 primers minuts de partit.

Els osonins sortiren del vestidor amb la mateixa tónica que el segón quart i els badalonins seguiren en partit, a falta de 8 minuts per la finalització del partit David Vidal amb 27 punts, que mantenia a l'Olost viu en el partit, es lesiona i no va poder tornar a sortir, en aquest moment el resultat era de més 5 per els olostencs i de cop els conjunt d'inici de l'enontre aparegue comandat per Nil Brià 28 punts (5 triples) i aconseguiren trencar definitivament el resultat afiançant-se a la segona plaça gràcies a la derrota del Sedis a la pista del SAMA.

OLOST: SEGURA 4, GALLOFRE 2, VIDAL 27, CARRION, BRIÀ 28, ARMENTERAS 3, SUBIRANES 8, OUSMANE 4, ASSANE 2.

CADET NIVELL A

100X100 BASKET OLOST, 74
MARISTES VALLDEMIA, 51

El conjunt de Silvia Cabello, tenia un segón partit complicat de la segona volta que li podia donar el primer lloc quasi amb tota seguretat i l'ascens a INTERTERRITORIAL de cara a la segona fase de la lliga.

El Valldemia segón classificat va anar a Olost a jugar a l'antibàsquet, l'agresivitat mostrada per els jugadors visitants poc ètica i amb mala educació dins i fora de la pista permetia mantenir el resultat en el primer quart igualat, però un gran segon quart dels jugadors locals, va trencar el partit anant-se al descans amb 15 punts de diferència al seu favor, fent un joc vistòs com equip i mostrant l'evolució d'un equip a aquest nivell.

A la represa el Valldemia tocat per el marcador va sortir amb molta més agresivitat i només volia pegar i no jugar a bàsquet el descontrol del partit a que volin portar tant a l'àrbitre com als locals, no ho van aconseguir i els va sortir del tot malament, ja que els jugadors de la Silvia estaven tranquils i saben en tot moment el que tenien de fer a la pista i sense entrar en cap moment a les provocacions dels mataronins.

Gran victòria de l'Olost que el posa a peu i mig de l'Interterritorial.

OLOST: CAPARROS 15, RIERA 10, PRAT 2, FONT 8, PRATDESABA 3, BRIÀ 15, OUSMANE 11, ASSANE 8, CARRILLO 2.