diumenge, 24 de novembre del 2013


PRE-INFATIL MASCULI A
100x100 Basket Olost 69 – 70 CB Esparraguera
El pre-infantil del Basket Olost va encaixar la primera derrota de la temporada. El partit jugat aquest dissabte es va tancar amb l’ajustat marcador  final de 69 - 70 a favor de l’equip del Vallès.
El partit va reviure un guió idèntic al de la primera volta jugat a Esparraguera però aquesta vegada amb els papers totalment invertits.
L’Olost va fer un molt bon començament de partit, en el que es va mostrar molt efectiu en atac i es replegava ràpidament en defensa, impedint qualsevol possibilitat d’atac còmode de l’Esparraguera. Això va fer que l’aventatge a la mitja part arribés als 23 punts, amb un àmpli 47 - 24 al marcador.
A partir d’aquí la tònica del partit va canviar completament. L’equip de David Kardasz només va aconseguir anotar 22 punts en tota la segona meitat i els d’Esparraguera van encadenar dos parcials de 0 - 10 i 19 - 2 que els van posar completament dins del partit, amb un 59 - 57 en el marcador a falta de l’últim quart.
A partir d’aquí els nervis van jugar un paper molt important. L’Esparraguera va aconseguir gestionar força bé el tram final del partit i va poder mantenir de manera força constant la línia de joc que havia adoptat tota la segona meitat, cosa que no va passar a l’altre costat, on es va seguir mostrant encallat en atac i molt fluix sobre la línia de tir lliure. L’Olost només va aconseguir anotar 3 lliures dels 10 que va llançar, fet destacable que va acabar decantant la balança del partit a favor de l’equip visitant.
Tot i això, els d’Osona mantenen el liderat gràcies a l’average aconseguit en el partit d’anada a falta de dues jornades per acabar la fase prèvia de la competició, on es medirà amb els dos equips de Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada