dijous, 21 de novembre del 2013


CT Pre-Infantil Masculí A
            CB Santpedor 70 – 91 100X100 Basket Olost A
L’equip de David Kardasz continua amb el ple de victòries en aquest final de fase prèvia del Grup 1. Aquest diumenge van sumar la cinquena a la pista del CB Santpedor.
En l’inici del partit l’equip osonenc ràpidament va agafar un petit coixí en el marcador, però a diferencia del partit d’anada, no va poder estar tranquil ni un moment degut a la reacció immediata del Santpedor a la mínima baixada de guardia dels visitants. Un clar exemple d’això van ser els només onze punts de diferencia als que es van poder posar l’equip del Bages un cop pasada la mitja part, tenint en compte el marge d’entre 20 i 30 punts que l’Olost havia pogut mantener durant bona part del partit.
En l’aspecte ofensiu el joc va agafar un caire molt més individualista, on les jugades col·lectives van tardar a aparèixer i ho van fer en comptagotes. Això va anular totalment el joc regular dels dos equips i el va passar a fer molt més de pujades i baixades, cosa que es va reflectir clarament en la dinámica del partit i en el marcador.
El marcador final (70 – 91) també reflecteix un dels clars problemes que van patir els dos equips durant tot el partit i que es basa en la poca maduresa del treball defensiu, problema aparentment normal i millorable en l’equip d’Olost on encara es porta poc temps de treball conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada