dilluns, 4 de novembre del 2013

JÚNIOR PREFERENT

100x100 BÀSKET OLOST, 84
CB SANTFELIUENC, 59

La jornada festiva i doble comença asir per las olostencs smb una gran victòria a la seca pista davant d'un a priori complicar Santfeliuenc.

Els jugadors de Jordi Sainz iniciaren el partit com una locomotora sense fre, i ràpidament col.locà el marcador amb un clar 14 a 4 que provocà que els visitants tinguesin de demanar el seu primer temps mort del partit, tot i així el 100x100 bàsquet Olost no baixà la guardia i seguint amb la seva rauxa d'atac i molt millor ritme defensiu, aconseguir acabar els primers 10 minuts de partit amb un contunden i rotund 21 a 5.

Com era d'esperar el Santfeliuenc no podia seguir sense trobar la cistella local i en el segon temps va iniciar el se camí de recuperació, tot i que no sabia com aturar l'allau de joc ofensiu desplegat per els osonins que veien enorme la cistella, arribant-se al descans del partit amb un important avantatja en el electrònic 45 a 21.

La represa va ser ja més complicada, tot i que el Santfelienc va pujar el seu nivell de joc ofensiu, la seva defensa seguia fent aigües i els jugadors de Jordi Sainz no tenien problemes per trencar-la en tot moment, però per contrapartida l'esforç defensiu dels primers 20 minuts va fer mella en els jugadors del 100x100 bàsquet Olost que veien que el parcial del 3r periode era d'empat a 19, el darrer quart va ser un calc del 3r, el conjunt local ple de faltes personals va baixar molt el ritme defensiu i per metia que els visitants tornesin a fer un parcial en 10 minuts de 20 a 19.

Tot i sobrar els darrers 20 minuts de partit el desgast físic de la primera meitat dels jugaodors olostencs els va donar una important victòria que dona ànims per afrontar el diumenge a les 12h al Matarò que encara no coneix la victòria en aquesta categoria de preferent.