dijous, 21 de novembre del 2013

JUNIOR PREFERENT

CATALANA OCCIDENT MANRESA, 64
100X100 BASQUET OLOST, 62

El conjunt de Jordi Sainz no va poder seguir el ritme final del Manresa degut al poc encert en atac que va tenir des de la linia dels tirs lliures 48% d'efectivitat.

Els jugadors olostencs varen iniciar un partit molt serios amb molt d'encert de cara a la cistella local i amb una defensa molt forta que no va deixar anar en tot moment de partit, al que el Manresa durant els primers 20 minuts no sabia com atacar-la, al descans es va arribar amb un 30 a 37.

A la represa els locals trobaren la manera de trencar la defensa del 100x100 bàsquet Olost i poc a poc anar ajustant el marcador fins donar-li la volta als instants finals de partit, tot i així a falta de 18" la pilota era per els jugadors visitants que varen tenir 3 opcions de tir un triple per guanyar i dos rebots ofensius errats tambe, la tensió del partit va acabar amb les opcions de que el conjunt osonenc acabes la jornada sent primer de la classificació general

OLOST: SEGURA 4, GALLOFRE 2, VIDAL 10, CARRION 6, BRIÀ 16, ARMENTERAS 2, SUBIRANAS 5, OUSMANE 4, ASSANE 13.

CADET NIVELL A

AECAM, 46
100X100 BASQUET OLOST, 50

El conjunt de Silvia Cabello anava a Santa Susana amb l'objectiu del primer lloc a la classificació i així ho va fer, el partit va ser molt dur i intens on en tot moment els jugadors olostencs aconseguiren dominar el marcador tot i que sempre per la mínima, al final del partit un ajustat 46 a 50 donà la victòria i el bàsquet average a favor dels osonencs de cara a la classificació final per estar a la segona fase a INTERTERRITORIAL.

OLOST: CAPARROS 6, RIERA 3, PRAT 9, FONT 2, PRATDESABA, BRIÀ 2, OUSMANE 14, ASSANE 15 I CARRILLO.