dilluns, 4 de novembre del 2013

JÚNIOR PREFERENT

100X100 BASQUET OLOST, 74
UE MATARO, 49

El partit avançat de la jornada següent es va saldar a favor dels olostencs, el Mataró acavaba de donar la sorpresa el divendres guanyat el seu primer partit a la categoria davant del Circol Catolic de Badalona i arribaven a Olost amb la intenció de donar la segona campanada de la setmana.

Els jugadors del 100x100 bàsquet Olost començaren el partit amb molt poc encert en atac, no eren la màquina de bàsquet que varen ser el divendres davant del Santfeliuenc, peró en defensa tampoc estaven tot consistents que tenien d'estar, el parcial ens aquests primers 10 minuts va ser de 14 a 11, els segons 10 minuts varen ser de més claredad tant en atac com en defensa el conjunt local va trobar la cistella amb molta més fàcilitat, tot i que la defensa semblava millor, no era el punt fort dels jugadors de Jordi Sainz, que no podien aturar el joc visitant, arribant-se al descans del partit amb un 39 a 26.

A la represa el Mataró va sortir molt consitent en defesna i aturar novament l'atac local, en defensa els locals seguien amb la seva tónica de poca consistència, el parcial d'aquest quart va ser d'empat a 15, els darrers 10 minuts de partit el 100x100 bàsquet Olost va sortir en tot el seu esplendor, i un atac potent i una defensa infranquejable permeteren als jugadors olostencs un resultat parcial de 20 a 8 en el últim quart de partit.

100X100 B OLOST: SEGURA 5, GALLOFRE 3, VIDAL 15, CARRION 7, SOLDEVILA 10, BRIA 18, ARMENTERAS, SUBIRANAS 3, OUSMANE 8, ASSANE 5.