dimarts, 21 de gener del 2014

JUNIOR PREFERENT

100X100 BASKET OLOST, 90
JAC SANTS, 53

El conjunt d'Olost va sortir en tromba en el seu debut al grup dels 8 millors equips júniors catalans, en 5 minuts de partit el marcador era de 13 a 0, l'equip de la capital catalana no va saber com atura l'allau de joc dels locals que no aturaven la seva màquina defensiva que els permetia sortir ràpidament en contracop i anava augmentat la seva renda en el electrònic, que al final dels primers 10 minuts de joc era de 25 a 11, l'Olost en els següents 10 minuts va seguir amb la seva tónica de joc ràpid, vistós, amb una molt bona defensa que el continuava donant ales en atac, un parcial de 22 a 14, portava el resultat al descans del partit en un clar i contundent 47 a 25 on el Jac Sants no trobava com aturar el joc local.

A la represa un nou equip sortir a pista i la baixa de braços de l'Olost va permetre al conjunt visitant una petita reacció, posant el marcador 49 a 28, els jugadors locals varen entrar en un sot en el seu joc i ara la fluidesa no era la tònica comuna en aquest impàs de partit, peró un gran últim minut de quart un parcial de 6 a 0 posa el resultat 66 a 35, amb el partit resolt per els locals, es comença el darrer quart amb un nou allau de joc i un parcial en 7 minuts de 20 a 6, a partir d'aquest instant la relaxació a l'equip local va apareixer i va rebre un parcial de 2 a 10 en els 2 últims minuts de partit.

OLOST: SEGURA 4, GALLOFRE 3, VIDAL 22, CARRION 7, SOLDEVILA 8, BRIA 17, ARMENTERAS 7, SUBIRANAS 5, OUSMANE 4, ASSANE 4, CAMI 9.