dilluns, 27 de gener del 2014

JUNIOR PREFERENT

CB CORNELLA, 85
100X100 BASKET OLOST, 82

El conjunt osonenc es desplaçava a la complicada pista de Cornellà a jugar el seu tercer partit de la segona fase de preferent.

El Cornellà ha sortit molt fort i intens en el seu joc i els jugadors de l'Olost no trobaven el seu joc en el terreny de joc, el poc encert en atac i una defensa molt pobre permetia al Cornellà dominar a plaer el partit.

Un molt bon segon quart dels olostencs ha permès donar la volta a l'electrònic un joc vistós i alegre en atac i una consistent defensa ha donat fruit a la remuntada i victòria momentanea al descans del partit.

A la represa semblava que els jugadors de Jordi Sainz i Susana Bosch volien acabar de trencar el marcador i amb un atac encara més precís i una defensa molt bona aconseguien portar el marcador al 30 a 40, en aquest moment un allau de joc local ha permès acostar-se al marcador 40 a 42, tot i que el 100x100 bàsket Olost no ha cedit en cap moment el dominí en el marcador i s'ha entrat als darrers 10 minuts de partit, amb igualtat màxima fins ala final del temps, en aquest moment on les diferències oscilaven entre 1 i 4 punts els de Cornellà han tingut el cap molt centrat i a falta de 20" el marcador era de 68-71, rebot local i sobre la botzina triple, empat a 71 i pròrroga.

En el temps afegit l'euforia del Cornellà s'ha vist reflexada a la pista juntament amb la desolació dels visitants que han vist com en un parcial de 7 a 0 els deixava quasi sentenciats, però l'Olost no ha defallit i poc a poc ha anat trobant novament el seu joc i acostant-se al marcador en els ultims 15" el marcaodr ja reflexava el 85 a 82 tot i que l'Olost en aquests 15" ha tirat de 6,75 i agafat els respectius rebots 3 cops per aconseguir una segona prórroga, la pilota no ha volgut entrar i victòria del Cornellà en un partit molt i molt dur.

OLOST: SEGURA 3, VIDAL 16, CARRION 10, SOLDEVILA 7, BRIA 14, ARMENTERAS, SUBIRANAS 1, OUSMANE 4, ASSANE 6, CAMI 21.