dilluns, 24 de març del 2014

JUNIOR PREFERENT

CB HOSPITALET, 74
100X100 BASKET OLOST, 82

El conjunt olostenc tenia molt clar com tenia de ser el seu partit si volia aconseguir no complicar-se la classificació per les finals del campionat de Catalunya i tots tenien molt clar que l'Hospitalet tenia de guanyar a l'Olost per poder tenir més opcions per assolir el mateig campionat, ja que l'última plaça esta entre el 100x100 bàsquet Olost i l'Hospitalet.

Els jugadors del Jordi Sainz i Susana Bosch sortiren molt intensos i amb un bàsquet molt intens tant en atac com en defensa i no deixa entrar en cap moment del primer quart a l'Hospitalet en partit, es va acabar els primers 10 minuts amb un resultat de 15 a 21, el segon quart els locals intentaren sortir en zona per trencar el ritme visitant, però no ho va aconseguir i els olostencs aconseguirn arribar al descans amb la mateixa tònica del primer quart amb una diferència d'once punts.

a la represa del matx els jugadors de l'Olost no deixaren lloc a dubte del seu objectiu final i amb un encert del 100x100 en atac durant els primers 3 minuts del inici del 3r quart els va portar a guanyar de 20 punts 43 a 63, a partir d'aqest instant uns moments de flaquesa dels visitants portaren a ajustar el marcador fins a 6 punts a falta de 5 minuts per el final del partit, peró la miloor enteresa de l'Olost que va dominar el partit de principi a fi, els porta a pas i mig del campionat de Catalunya.

OLOST: SEGURA 15 VIDAL 19, CARRION 2, SOLDEVILA 5, BRIA 19, ARMENTERAS, SUBIRANA 3, OUSMANE 8, SABATES 2, CAMI 9, ASSANE