dilluns, 10 de març del 2014

JUNIOR PREFERENT

JAC SANTS, 43
100X100 BASKET OLOST, 67

El 100x100 basket Olost visitava el dissabte al matí la pista dels cuers de la categoria, amb molt de respecte per el seu rival, ja que tot i ser l'últim de grup, no deixa de ser un dels millors 8 júniors de Catalunya i en qualsevol moment pot apareixer el seu potencial.

Tot i això els jugadors Olostencs varen sortir com un vendaval a la pista i amb 3 minuts de joc el marcador era 4 a 12, l'allau de joc mostrat per els visitants no podia ser aturat de cap manera per els jugadors del JAC Sants que no travaben la manera de para l'atac de l'Olost que era precís i efectiu, acabant els primers 10 minuts amb un parcial de 13 a 25.

El JAC no va dornar en cap moment el partit per perdut tot i que l'Olost no va defallir en tot el primer quart i en el segon periode els locals pogueren aturar l'atac visitant, arribant a posar el marcador a 2 punts, en aquest moment un nou instant de bon joc del 100x100 torna a trencar el marcador arribant-se al descans amb un 25 a 37.

El 3r quart va ser molt igualat el JAC amb la seva linea i l'Olost pobre en idees ofensives, porta a un empat a 13 en 10 minuts, però al darrer quart uns 10 minuts espectaculars dels visitants portaren a un parcial de 5 a 16 trencant definitivament el partit.

OLOST: SEGURA 3, VIDAL 14, CARRION 7, SOLDEVILA, BRIA 14, ARMENTERAS, SUBIRANAS 8, OUSMANE 7, SABATES 4, CAMI 10 I ASSANE.