DERROTA CONTUNDENT DEL JÚNIOR

LA POCA EFECTIVITAT DELS OLOSTENCS ELS PORTA A PERDRE EL PARTIT

CATALANA OCCIDENT MANRESA, 71
FORMATGES BETARA OLOST, 49

El partit va començar amb un clar domini defensiu per part dels dos equips, ja que en el minut 5 de partit el marcador encara era d'empat a 0, els va costar molt als dos conjunts trobar cistella i a la finalització del primer quart el marcador era de 13 a 10, la igualtat entre els dos conjunts era extrema cap era capaç de poder trencar el marcador, es segón periode va semblar que les coses seguirien igual però els locals començaran a veure més cistella que els visitants i al descans ja tenien una diferencia interessant en el marcador 28 a 19, a la represa del partit un parcial de 0-8 tornar a ajustar l'electrónic, peró va ser un miratge visitant, ja que es va tornar a no veure cistella i amb una molt pobre efectivitat, tot al contrari dels locals que varen trobar la seva millor ajuda en el tir exterior aconseguiren trencar el partit amb un parcial de 25-15, el darrer periode va estar novament ajustat 18-15, peró el 3r quart va decantar totalment la balança cap al conjunt local.

OLOST: ROQUETA 13, RIERA, PRAT, FONT 6, PRATDESABA 3, BRIÀ 5, LOPEZ 2, SAL 12, CARRILLO I DO 8.