dilluns, 25 de gener del 2016

NOVA DERROTA DEL JÚNIOR

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 52
CB SANT JOSEP DE BADALONA, 68

El juniors olostencs no varen tenir el seu millor dia a casa, els jugadors locals varen sortir molt espesos i amb poca claredat ofensiva, tot i que la defensa era millorable, podia aturar amb relativa facilitat al Sant Josep, per aquest motiu s'arribà al descans amb un incert 28 a 32, tot per decidir a la represa del partit.

El 3r quart va seguir la mateixa tònica que els altres 2 i al finalitzar el periode el resultat era de 38 a 44, novament tot a decidir en els darrers 10 minuts, en aquest instant le Sant Josep puja la seva intensitat defensiva, ratllan l'agresivitat i els àrbitres no ho varen saber aturar, al contrari, els perjudicats varen ser els locals que es varen endur 3 tècniques per protestar l'agresivitat visitant, aquests incidents que portaren 3 cops als tirs lliures als badalonins, permeteren que marxesin en el marcador fins el definitiu 52 a 68.

En definitiva un dels partits més dolents dels locals que els toca refer-se el més ràpidament per afrontar el diumenge per la tarda un partit molt important davant del CB Cornellà a domicili.