EL BARÇA NO POT AMB EL NOSTRE CADET

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 79
FC BARCELONA B, 70

Últim partit de la primera fase de la lliga on els dos equips arribaven amb els deures fets, el Barça sense opció a pujar i els olostencs amb la pujada directe assegurada des de feia 15 dies gràcies a la victòria al camp de l'Almeda.

Tot i així hi havia en joc el primer lloc de la classificació, encara que la renda que duia el FC Barcelona era quasi insalvable per els locals (25 punts).

El Formatges Betara Bàsquet Olost va sortir molt i molt seriòs a la pista i ràpidament aconseguir dominar el partit acabant el primer quart amb un clar 21 a 13, els locals eren una màquina totalment ben emblasada i funcionava fina, el segon quart va seguir la mateixa tònica el que va provocar que l'entrenador visitant perdés els nervis i no deixes de protestar la tasca arbitral, el que li va costar que en el minut 5 d'aquest quart tingues d'abandonar la pista per protestes reiterades, deixant al seu equip 25 minuts amb el segón, el resultat al descans era un contundent 43 a 21, el bàsquetaverage era asolible a la represa.

També com era d'esperar el FC Barcelona va començar a entrar en partit i va acostar-se perillosament als locals, tot i que en cap moment va semblar que el resultat perilles en accès, gràcies a la gran tasca dels jugadors del FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, que acabaren la primera fase mostrant un gran bàsquet davant la seva afecció.

OLOST: CAPARROS 16, SOLE, MOLIST 3, PRAT 14, DIOP 27, FONT 5, PRATDESABA, BRIA 5, CARRILLO 6.