EL JÚNIOR ACABA QUART AMB UNA ÈPICA VICTÓRIA A L'OLIMPIC

EL JÚNIOR ASALTA L'ÓLIMPIC DE BADALONA IN EXTREMIS

GRAN PARTIT DEL JÚNIOR PREFERENT QUE ES DESFÀ DE LA PENYA A DOMICILI

JOVENTUT DE BADALONA, 62
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 65

El júnior tenia la complicada misiva de si volia tenir festes nadalenques a partir de la setmana vinent tenia de guanyar a la pista de l'olimpic del Joventut de Badalona, que que el Manresa va aconseguir guanyar a l'Hospitalet 73 a 71.

Els jugadors de Jordi Sainz sortiren una mica nervisosos saben que si no aconseguien la victòria el dia 21 tindrien el partit de repesca per seguir el el grupdels 8 millors júniors de Catalunya, i el Joventut que no està en el seu millor moment no ho va saber aprofitar, el joc interior de l'Olost podia clarament amb el dels locals i una millor defensa visitant permetia acabar els primers 10 minutas amb un ajustadissim 18 a 17, els 10 minuts següents la penya va trobar millors opcions en el seu joc exterior, peró l'Olost el seguia d'aprop sabedor de tot el que es tenia de fer i amb un gran joc defensiu i ofensiu, arribant-se al descans amb un 38 a 35 tot obert per a la respresa.

Els primers 5 minuts varen ser de clar color verd i negre amb un gran Xabi Lopez que amb 2 triples seguits posaba al seu equip 8 puts (48 a 40) per sobre en el electrònic, un  temps mort de de Jordi Sainz va trencar la ratxa de la Penya i un parcial de 2 a 11 permentia al Formatges Betara acabar el quart guanyat d'un punt 50 a 51.

El darrer quart va ser d'infart els dos equips ficats en el partit més un, empat, més dos, qualsevol dels dos conjunts podia endur-se la victòria el saber estar i un millor atac en els tirs lliures dels jugadors de l'Olost que a falta de 17" amb el marcador 62 a 63 Raul Segura amb tot el públic en contra va encistellar els 2 punts i deixava el que seria el marcador definitiu una gran defensa que no va permetre que Albert Real llencès el triple amb comoditat i el rebot defensiu de David Vidal a falta de dos segons per finalitzar va donar la victòria treballadisima als visitants amb el resultat de 62 a 65 i fer els deures per acabar 4rt a la darrera jornada de la lligueta classificatòria.

OLOST: SEGURA 8, CARCELLER 1, VIDAL 11, CARRILLO, SOLDEVILA 4, CASE 2, ASSANE 9, JUSCAFRESA 10, BRIA 16 I DIOP.