dimecres, 7 de gener del 2015

2n TORNEIG DE REIS DE TONA

EL JÚNIOR ACABA CAMPIÓ DEL 2N TORNEIG DE REIS ORGANITZAT PER EL CB TONA


El CB Tona organitzà per segona temporada el seu Torneig de Reis amb equips sèniors de 1ra Catalana i 3ra Catalana on també tenia d'estar present el Copa del CB Vic i finalment no va poder participar, juntament amb el júnior de la nostra entitat.

Finalment amb 4 equips participants es va jugar a semifinals, 3r i 4art lloc i final.

El divendres es disputà la primera semifinal entre el FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST i el CB LA GARRIGA, on els nostres júniors no varen tenir cap problema en cap moment de partit un inici fulminant amb un 11 a 0 va trencar la resta de partit que no va tenir més història.

Dissabte al matí es va jugar la segona semifinal entre els anfitrions i la Cellera, on el CB Tona amb un molt bon partit es va imposar per 2 punts a l'equip de mitja taula de priemra catalana.

Jugant-se finalment el dissabte a última hora de la tarda la final entre el CB Tona i el Formatges BETARA bàsquet Olost, el pavelló era ple de gom a gom amb un ambient molt maco de bàsquet, el partit va ser molt ajustat fins al final de 3r quart on la joventut dels olostencs va acabar de trencar el partit per endur-se la final comodament i alçar-se campió del Torneig.

MVP de la final va ser escollit el nostre capità DANI SOLDEVILA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada