CARA I CREU PER ELS PREFERENTS

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 73
CB HOSPITALET, 72

Els olostencs iniciaren el partit amb molta intensitat ofensiva però no amb la defensiva correcta, els jugadors d'Hospitalet trobaven facilment la cistella, tot i que els locals encara anotaven amb molta més comoditat que els visitants, arribant-se al final dels primers 10 minuts amb un explendit resultat de 26 a 20, que intiua un partit de molt joc d'atac i poques defenses; el segon quart va iniciar-se amb la mateixa tònica que els primers minuts molt d'atac que va permetre als locals anar-se'n de 10 punts en el marcador 36 a 26, en aquest moment uns minuts de poca productivitat local i una defensa molt bona dels visitants provocar que l'Hospitalet tornés a entrar en partit arribant-se al descans del partit amb un incert 42 a 41 que deixava tot per decidir a la represa.

Els jugadors locals sortiren molt forts en el tercer quart i amb un joc espectacular varen trencar novament els esquemes dels visitants que no podien trobar la cistella rival, encaixant un parcial de 17 a 12 que posaba molt be el partit per els jugadors de Jordi Sainz, el darrer quart va començar seguint la tònica del 3r, però 2 minuts finals, amb el resultat de 69 a 63, unes males desicions en atac dels locals va permetre un triple visitant que va retallar el marcador 3 punts, llavors unes faltes a banda i banda arribant-se a falta de 2" amb un 73 a 70 a favor dels locals, una fataa personal va portar als tirs lliures a l'Hospitalet que va anotar els dos per dixar el marcador final en 73 a 72.

OLOST: OUSMANE 10, SEGURA 7, CARCELLER, VIDAL 8, CARRION 9, SOLDEVILA, CASE, ASSANE 10, JUSCAFRESA 5, BRIÀ 24 I SALIOU.

CADET PREFERENT

JOVENTUT DE BADALONA, 72
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 52

El Formatges BETARA bàsquet Olost sortí a la pista a veure-les venir, amb la ma encongida per la magnitut del partit que es tenia de jugar, no va saber trobar el seu lloc a la pista en els 20 primers minuts, al descans el marcador era de 38 a 15, ja tot decidit, semblava, però els 10 minuts de mitja part varen sentar be als olostencs que varen sortir amb molta intensitat al terreny de joc i va sorpendre als locals col.locant el resultat en un inquietant 42 a 32 a 5 minuts de finalitzar el 3r quart, el bon joc desplegat per els jugadors de Silvia Cabello portaven a la inesperada remuntada, arribant-se al final amb un parcial de 14 a 17, ja que els àrbitres han fet pagar a la pista la reacció del públic visitant que s'anava creixent al veure que el seu equip era capaç de plantar cara a la penya a domicili, en el darrer quart els jugadors olostencs no han baixat els braços, al contrari han seguit atacant i defensant amb molta intensitat el que els ha portat a falta de 3 mintus a tenir el resultat de 58 a 50, a partir d'aquest instant entre unes desicions arbitrals poc certeres i el bon encert local ha col.locat novament 20 punts de distàcia tot i empatar a 20 el darrer quart, marcador que pot ser no del tot just per el que s'ha vist a la segona meitat a la pista on el Formatges Betara Bàsquet Olost ha guanyat el parcial 34 a 37.

En resum els olostencs ens han mostat a Badalona dos equips ben diferents, un en els primers 20 minuts, totalment agarrotats i un altre en els 20 següents on ens han ensenyat el seu bàsquet i posant contra les cordes a un dels millors equips de Catalunya.

OLOST: CAPARROS 6, SANS 2, MOLIST, PRAT 16, SALIOU 15, FONT, PRATDESABA 2, BRIÀ 6, OUSMANE 5 I CARRILLO.