PLE DE VICTÒRIES DELS EQUIPS DEL FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JÚNIOR PREFERENT

JAC SANTS, 56
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 79

A priori partit complicat per els interesos dels jugadors olostencs on tenien l'oportunitat d'encapsalar la classificació amb el Barça i la Penya i deixar als seus perseguidors com Hospitalet, Manresa i Sant Josep de Badalona a 2 partits de distància.

Els jugadors de Jordi Sainz i Susana Bosch molt concients del que tenien de fer han sortit molt i molt intensos i en 5 minuts el marcador era de 1 a 12 per els visitants, els locals no tenien cap opció de poder entrar en partit, a partir d'aquest instant tot i que els barcelonins han anat trobant sensacions, la feina del Formatges Betara Bàsquet Olost ha estat molt bona i han arribat al descans amb un contundent 30 a 48.

A la represa com era d'esperar els locals han pujat la seva intensitat defensiva, ratllan i fent la falta molts cops i els àrbitres com que el partit ha començat amb 45 minuts de retard han fet "sigan sigan" per les dues parts, però ha beneficiat als interessos locals, tot i així el saber fer i el millor joc visitant els ha portat a la contundent victòria de 56 a 79 que els posa al capdavant de la classificació de júnior preferent, a l'espera de les dues properes setmanes, ja que la propera setmana a Olost ens depara el dissabte a les 17:45h un interesant Barça i la propera també a Olost el Joventut de Badalona, dues setmanes per disfrutar del bon bàsquet per part dels olostencs i olostenques.

OLOST: OUSMANE 2, SEGURA 6, CARCELLER 4, VIDAL 10, CARRION 4, SOLDEVILA 4, CASE 6, JUSCAFRESA 16, BRIA 15, SALIOU 12 I ASSANE.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 68
BASQUET ALMEDA, 56

Partit molt complicat el que tenien els jugadors de Silvia Cabello aquest cap de setmana, un dels conjunts que encara no sap el que es guanyar als nostres cadets peró que tu molta qualitat i que aquest cop si que li va posar les coses molt complicades als jugadors olostencs, que no varen poder trencar el partit en cap moment, en definitiva resultat una mica enganyos per el que va passar dins el terreny de joc.

El primer quart de partit el varen dominar clarament els visitants, la poca intensitat dels locals permetia que els de Cornellà juguesin a plaer i sense cap tipus d'entrebanc, un clar 10 a 15 tancava el final dels primers 10 minuts, en el segon periode els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost mostraren la seva millor versió i amb un atac contundent i una millor defensa pogueren encaixar un parcial de 27 a 9 que permetia anar a descans del partit amb un marcador de 37 a 24.

A la represa els visitants no deixaren opció als locals novament i poc a poc tornaren a agafar la iniciativa del joc durant 15 minuts a falta de 2 minuts aconseguiren quasi la remuntada posant el marcador a 3 punts 59 a 56, peró un final de partit explendit per part dels jugadors de Silvia Cabello aconseguiren tornar a agafar distància i concretar el 68 a 56 amb un parcial de 9 a 0.

Amb aquesta victòria el objectiu del Formatges Betara Bàsquet Olost de mantenir la categoria de preferent per la propera temporada esta més propera.

OLOST: SANS 3, MOLIST, PRAT 9, SALIOU 20, FONT 7, PRATDESABA 6, BRIA 5, OUSMANE 13 I CARRILLO 5.

INFANTIL MASCULI NIVELL A

BÀSQUET LLEIDA, 10
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 114

Partit sense problemes per els jugadors olostencs on no varen trobar rival a les terres lleidetanes.