dilluns, 12 de gener del 2015

PLE DE VICTÒRIES DELS NOSTRES PREFERENTS

VICTÒRIA DEL JÚNIOR I CADET DAVANT DEL DOBLE DUEL AMB EL MANRESA

Els dos equips del FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST aconseguiren endur-se uns partits molt complicats i treballats de principi a fi, tot i que el cadet va controlar el partit sempre el júnior sense desplegar un dels seus millors jocs va acabar sentenciant el partit quant semblava que es posaba molt costa a munt.

JÚNIOR PREFERENT

CATALANA OCCIDENT MANRESA, 51
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 58

Partit molt igualat el que es va veure a Manresa on no semblava que cap dels dos equips pogues trencar el partit fins al final, com finalment va succeir, tot i que els locals aconseguiren 12 punts al seu favor gràcies a 3 triples consecutios de Jordi Fornells.

El primer quart va ser estrany els jugadors olostencs no trobaven el seu lloc a la pista tot i la seva bona defensa els locals varen fer 19 punts, la defensa del Manresa va aturar el joc ofensu dels de Jordi Sainz que no tiraven comodament i no aconseguien el seu percentatge d'efectivitat tot i fer 16 punts, al segon quart la millor defensa del Formatges BETARA Bàsquet OLOST va aconseguir ajustar la seva defensa, peró el seu atac continuava aturat per els locals, arribant-se al descans del partit amb una igualtat a 26 i amb tot per decidir en els darrers 20 minuts de partit.

Un inici de 3r quart amb un Manresa molt ficat en atac i un Olost que no sabia com aturar l'allau de joc local 3 triples consecotius de Jordi Fornells han trencat el marcador col.locant-lo 41 a 29, un temps mort de l'Olost ha fet entrar als seus jugadors en partit, tot i que semblava pot probable, l'equip d'Olost amb un parcial de 2 a 14 ha tornat a igualar el marcador a 43 en el minut 2 de l'últim quart, a partir d'aqui la igualtat en el resultat s'ha mantingut per part dels dos equps, tot i que els locals en aquest darrer quart tansols han fet una cistella de camp i 6 tirs lliures, s'ha entrat en els darrers 2 minuts de partit amb empat a 51, el millor saber fer dels olostencs ha fet que amb un parcial de 0 a 7 pogues endur-se la victòria en una de les pistes més complicades de preferent.

OLOST: OUSMANE 1, SEGURA 6, CARCELLER, VIDAL 9, CARRION 13, SOLDEVILA, CASE 3, ASSANE 7, JUSCAFRESA 2, BRIÀ 15 I SOLIOU 2.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 74
CATALANA OCCIDENT MANRESA, 61

Els cadets olostencs jugaben a Olost contra el CB Manresa igual que va fer ahir el júnior preferent.

Els jugadors locals varen sortir molt concentrats en la feina que tenien de fer i amb una gran defensa van pider aturar molt be el joc d'atac visitant, el bon joc mostrat per els jugadors de Silvia Cabello no varen donar cap opció als Manresans a poder entrar.

A la represa els olostencs han sortit amb tromba i s'han posat 16 punts per sobre 56 a 40 a falta de 16 minuts per acabar el partit, el Manresa ha demanat un temps mort i ha sortit amb un 0 a 6 que ha posat el marcador 56 a 46, el últim quart ha estat un gran recital local en atac i una molt bona defensa, els ha portat a la primera victòria a preferent A.

OLOST: CAPARROS 14, SANS 2, MOLIST, PRAT 15, SALIOU 18, FONT 9, PRATDESABA, BRIÀ, OUSMANE 16 I CARRILLO.