EL JÚNIOR CONTINUA INVICTE I EL CADET NO TROBA EL CAMÍ DE LA VICTÒRIA

JUNIOR PREFERENT

UNIO ESPORTIVA SANT CUGAT, 58
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 88

Els olostencs es jugaven la defensa del liderat a la pista de l'UESC, els jugadors visitants sortiren molt mentalitzats amb la feina que tenien de fer, tot i que defensivament els va costar molt entrar en partit, en atac les coses anaven millor i eren prou fluides, sense fer un gran joc, es va acabar els primers 10 minuts amb un 17 a 24, en els 2n quart el Formatges Betara Bàsquet Olost sortir molt més intens defensivament el que va permetre que els locals no trovesin la cistella amb la facilitat del primer quart i que els portar al descans amb un clar 29 a 43.

En la represa del partit despres del descans el olostencs sortiren molt intensos en atac i encistellaren amb molta facilitat la cistella local, fent un parcial en 10 minuts de 17 a 27, el darrer quart va ser de tràmit amb un bon joc visitant que finalment els portar als 30 punts de diferencia en el marcador tot i no ser un dels millors partits dels olostencs.

OLOST: OUSMANE 8, SEGURA 4, VIDAL 22, CARRION 10, SOLDEVILA 6, CASE, ASSANE 4, JUSCAFRESA 13, BRIA 13 I SALIOU 8.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 69
CB HOSPITALET, 75

El conjunt visitant ha sortit molt fort a la pista olostenca on ràpidament s'ha posat per davant amb una intensitat defensiva i en atac que ha sorprès als locals un parcial de 0 a 4 i un altre de 4 a 12, semblava que deixava una nova falta de garra als jugadors de l'Olost, però una gran primera part en atac del Formatges Betara Bàsquet Olost els ha permés seguir el ritme del Hospitalet acabant els primers 10 minuts amb empat a 20 en el marcador. La devallada del joc d'atac dels locals i la seva fluixa defensa ha cedit novament el terreny als visitants que no ho han desaprofitat fent un parcial de 15 a 21 que els deixava amb avantatge al descans 35 a 41.

Un tercer quart explendit dels locals tant en atac com en defensa els ha portat a empatar el partit i posar-se al capdavant del marcador, el bon encert i les bones desicions els portava per el camí de la victòria, aconseguint un parcial de 21 a 13, el darrer quart li han tornat els dubtes als olostencs en atac i un Hospitalet més centrat ha sabut gestionar millor els darrers 10 minuts de partit emportant-se el partit que podia haver-se decantat per qualsevol dels dos equips.

OLOST: CAPARROS 4, SANS, PRAT 10, SALIOU 22, FONT 9, PRATDESABA, BRIA 3, OUSMANE 19 I CARRILLO 2.