diumenge, 8 de febrer del 2015

EL JÚNIOR ES POSSA LIDER EN SOLITARI AMB UNA GRAN VICTÒRIA DAVANT DEL JOVENTUT DE BADALONA

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 72
JOVENTUT DE BADALONA, 67

Gran partit de bàsquet el que es va poder veure a Olost el passat dissabte on l'equip amb millor estada a la pista es va endur la victòria, ja que qualsevol dels dos equips podia haver-se endut el gat a l'aigua.

El Formatges Betara Bàsquet Olost va començar molt i molt fort deixant a la Penya una mica fora de lloc un parcial de 21 a 11 va provocar que l'entrenador visitant demanés el seu primer temps mort, els seus jugadors van reaccionar i es va acabar el quart amb un ajustat 25 a 24.

El segon quart va ser tot molt igualat els dos equips anaven moment les seves peces amb molta intel.ligència i encert a la pista, el bon encert per part dels dos equips feia xalar a tots els assitents que havien anat a veure el partit i cap dels dos estava decebent la grandesa del bàsquet era a la pista, es va arribar al descans amb el resultat de 46 a 41, tot per decidir en els darrers 10 minuts de partit.

La represa el Joventut va sortir molt fort posant-se per davant en el electrònic amb un joc molt intens i efectiu, parant l'atac dels locals que cada cop els costava més veure cistella, al final dels 3ers 10 minuts va acabar amb una derrota parcial dels local 58 a 60, els darrers 10 minuts varen tornar a ser de clar color local els jugadors del Joventut de Badalona no varen saber en cap moment trencar la potent defensa dels locals que amb un parcial de 14 a 7 varen endur-se una important victòria que els possa com a millor equip de Catalunya en aquests moments invictes en solitari al capdavent de la classificació.

OLOST: OUSMANE, SEGURA 4, VIDAL 13, CARRION 11, SOLDEVILA 6, ASSANE 8, JUSCAFRESA 9 BRIA 18 I SOLIOU 3

CADET PREFERENT

FC BARCELONA A, 67
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 36

La manca d'efectivitat durant 35 minuts condemna a una derrota massa abultada als jugadors olostencs.

Els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost no varen trobar la cistella en cap moment de la primera mitat del partit amb una bona i intensa defensa permetia que el barça no tingues gaires opcions de segons rebots i de correr al contracop que es part de les seves principals armes de joc, però tot i així semblava que el desgast defensiu no deixava pensar clarament en defensa i es va arribar al descans del partit amb un clar 33 a 11.

A la represa del 3r quart va ser un calc dels altres 2 el barça atacant sense poder correr i l'Olost sense veure la cistella local realitzant-se un parcial de 21 a 6, en els darrers 10 minuts per fer els visitats varen trobar la cistella o es varen treure els nervis de jugar a Can Barça i aconseguiren un parcial a favor de 13 a 17.

OLOST: CAPA, SANS 2, MOLIST, PRAT 12, DIOP 4, FONT 4, PRETDESABA, BRIA, OUSMANE 12 I CARRILLO 2.