EL JÚNIOR INVICTE AL FINAL DE LA PRIMERA VOLTA

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 89
SANT JOSEP DE BADALONA , 84

Molt li va costar al nostre júnior entrar en joc amb un equip que sempre ens ha donat molta feina, ja que sap com aturar el atac dels olostencs, durant el primer quart el que va predominar en tot moment va ser la igualtat com en quasi tot el partit, cap dels dos conjunts trobava amb facilitat la cistella rival, molts errors males opcions de llançament i poc control del tempo de partit portava el marcador a un 16 a 15 a la finalització dels primers 10 minuts. El segon periode va estar marcat novament per la igualtat de marcador i les impresicions dels locals que jugaven al ritme que imposava el Sant Josep de Badalona, el Formatges Betara Bàsquet Olost no aconseguia dominar el tempo de partit, les errades en els locals provocades per el ritme imposat per els badalonins era la constant que es reflexava en el marcador al descans del partit amb un 33 a 32, tot obert per els propers 20 minuts.

A la represa del encontre els visitants sortiren amb molta més efectivitat que el Formatges Betara Bàsquet Olost i amb un parcial de 4 a 14 es col.locaren amb una renda cómode (37 a 46), arribant-se al final del 3r quart amb un resultat 46 a 49, poc a poc els olostencs aconseguien trobar el seu tempo de partit i escollir millors opcions de llançament, un canvi defensiu els va fer modificar el joc, tot i que el resultat es mantenia ajustat sempre a favor dels visitants de 1 o 3 punts, els darrers instants de partit i amb un marcador de 65 a 67 els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost amb 16" tenen el darrer atac, que finalment i sobre la botzina acaba amb falta i dos tirs lliures que Sergi Carrión, amb el rellotge a 0, s'encarrega d'anotar, s'han de jugar 5 minuts de pròrroga.

Als 5 minuts adicionals els locals tornen a les andades les impresicions els nervis estan a flor de pell i no troben com trencar la defensa visitant, novament s'arriba al final ajustat i amb un resultat de 69-72 a falta de 4", el Sant Josep de Badalona fa falta a David Vidal, aquest anota el primer tir lliure i falla el segón peró un rebot en atac i cistella de Nil Brià torna a posar la igualtat en el marcador, per jugar-se una segona prórroga de 5 minuts més.

En aquests 5 minuts adicionals si que el Formatges Betara Bàsquet Olost va desplegar el seu joc, amb bones decissions tant defesnsives com ofensives aconseguiren una renda de 7 punts que ja no deixerien fins al final de partit, intens, dur i complicat que es va viure dimecres a Olost.

El Formatges Betara Bàsquet Olost acaba invicte en aquesta primera volta de la fase classificatòria per el Campionat de Catalunya i la setmana vinent te un altre dur i complicat compromís a Olost davant del CATALANA OCCIDENT MANRESA.

OLOST: OUSMANE 6, SEGURA 7, VIDAL 26, CARRION 11, SOLDEVILA 5, CASE, ASSANE 5, JUSCAFRESA 9, BRIA 20 I SALIOU.