VICTÒRIA CONTUNDENT DEL JÚNIOR DAVANT DEL FC BARCELONA

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 72
FC BARCELONA, 49

Els jugadors olostencs no varen donar opcions al FC Barcelona que en cap moment, tot i que en el segon quart els barcelonins aconseguiren trobar el seu joc tot i no entrar en partit.

Els primers 10 minuts van ser de clar domini local amb un joc explendit i amb un atac molt i molt fluid aconseguiren acabar al final del quart amb un clar 20 a 14, el parcial dels 2ns 10 miimuts va ser de 13 punts i al descans el marcador era de 33 a 27.

A la represa als locals varen sortir molt forts tant com en el primer quart una sortifa fulminant deixa tocat al FC Barcelona rendit al joc del FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, un altre parcial de 20 a 14 amplia la diferència el joc local fa disfrutar a les més de 500 persones que s'han aplegat de públic a pavelló d'Olost de Lluçanes, tot i així els darrers 10 minuts no estava res decidit, els Barça es un gran equip i un no es pot adormir sino vol que se li compliqui el resultat en 2 minuts, amb aquesta consigna va sortir el Olost aconseguint una màxima renda de 25 punts 72 a 47.

Gran partit dels jugadors Olostencs davant d'un dels millors equips de la categoria, on la seva gran defensa i el seu millor atac els ha portat a encapçalar la classificacion amb el Joventut de Badalona que visitarà Olost el proper dissabte a les 18:30h

OLOST: OUSMANE 7, SEGURA 4, VIDAL 14, CARRION 9, SOLDEVILA 7, CASE 2, ASSANE, JUSCAFRESA 3, BRIA 21 I SALIOU 5.

CADET PREFERENT

CB CORNELLA, 58
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 53

El mal partit dels visitants l'ha portat a la derrota que podia ser molt més amplia a la vista del partit que han jugat els olostencs.

Un bon primer quart visitant ha posat contra les cordes a un Cornellà tocat de la setmana passada per el Barça arribant-se al final 13-20, a partir d'aquest instant els jugadors olostencs s'han esborrat de la pista i els locals amb una defensa molt intensa ha colapsat el joc visitant que ha acabat cedent un parcial de 20 a 6.

A la tornada del descans el Formatges Betara Bàsquet Olost ha tret una mica d'intensitat i ha aconseguit posar-se novament a dominar el partit amb una defensa molt bona i ha deixat al Cornellà amb 3 punts en 10 minuts (3 a 15) en el darrer quart els olostencs han tornat a desapareixer de la pista i amb un joc sense ideies i amb poca ambició tant en atac comen defensa han tornat a cedir un parcial de 22 a 12 que els ha condemnat a una derrota per la mínima, per el que podia a haber estat.

OLOST: CAPARROS 2, SANS 1, PRAT 13, SALIOU 11, FONT 5, PRATDESABA 3, BRIA 3, OUSMANE 11 I CARRILLO 4