dimarts, 7 d’abril del 2015

EL CADET I L'INFANTIL TORNEN CONTENTS DE SARAGOSSA

EL CADET ACABA 11è EN EL TORNEIG DE L'OLIVAR

La jornada de dijous va començar a les 15:30h amb l'enfrontament contra el conjunt de Logroño el CB Clavijo, que li va costar 20 minuts als nostres jugadors desfer-sen, una molt bona segona part va permetre als olostencs una plàcida victòria per 40 a 75.

Divendres els jugadors del FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST tenien dos partits al matí davant d'uns vells coneguts el Grup Barna, el partit no va tenir massa història ja que els olostencs varen dominar de principi a fi i s'imposaren 74 a 63, per la tarda partit contra el CB Valladolid els osonencs sortiren molt fluixos i sense esma per jugar el partit fent 6 punts al primer quart, quan es varen despertar ja era massa tard i acabaren cedit el partit per 65 a 60.

El dissabte començaven les creuaments classificatoris per jugar del 9è al 12è lloc, el primer encontre es jugà contra el CB TIZONA (FORD BURGOS) un gran partit del Formatges Betara Bàsquet Olost que no va donar cap opcio als burgalesos d'entrar en joc, aconseguint un resultat de 71 a 52, per la tarda contra el CAI ZARAGOZA partit molt igualat que l'àrbitre es va encarregar de sentenciar cap als locals per un ajustat 79 a 72.

El diumenge els olostencs es tenien que enfrontar a uns coneguts d'aquesta temporada el CB Cornellà A, peró per manca d'efectius del de Cornellà no es va poder disputar el partit i el FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST acaba en 11è possició del torneig que va guanyar el JOVENTUT DE BADALONA a la final guanyant a la SELECCION ESPAÑOLA U15.

L'INFANTIL ACABA 9è A UTEBO

La jornada de dijous no va començar massa be tot i jugar un gran partit davant d'ESTUDIANTES els olostencs varen caure amb la cara ben alta per un 57 a 68.

Divendres un partit molt ajustat els esperava per el matí davant un CB Cornellà molt actiu, tot i així els jugadors de FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST plantaren cara fins al final perdent per la mínima 65 a 62 per la tarda un partit molt plàcid on varen poder jugar tots molta estona el CB ORENSE no va ser rival per els osonencs fent un resultat final de 92 a 19.

Dissabte s'iniciaren els creuaments per el 9è al 12è lloc i els jugadors del FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST s'imposaren amb claredad al ALCORCON BASQUET per 64 a 42.

El diumenge jornada final on els olostencs amb un partit molt disputat per aconseguir la 9èna plaça s'enfrontaren al CB Zaragoza i aquest cop si que per la mínima acaba imposant-se 66 a 65 i aconseguir el 9è lloc a la classificació.