dilluns, 13 d’abril del 2015

EL CADET MANTÉ MATEMÀTICAMENT LA CATEGORIA DE PREFERENT

A MANCA D'UNA JORNADA ELS CADETS ACONSEGUEIXEN L'OBJECTIU DE MANTENIR LA CATEGORIA DIRECTAMENT

CB HOSPITALET, 62
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 65

Els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost iniciaren un partit que per l'Hospitalet era de tràmit, ja que està classificat per a la final a 4 del Campionat de Catalunya, mentre que els visitants necessitaven la victòria per mantenir la categoria automaticament, sense partits extres de repesca, els olostencs els va costar molt entrar en partit, un pésima defensa deixava que els locals anotesin amb molta facilitat, acabant el primer quart 24 a 16, a partir d'aquest instant els visitants no cediren cap quart més i amb una molt bona defensa i un atac correcte començaren a retallar i ajustar tot el marcador els 30 minuts restants de partit.

El partit arribava a l'últim minut amb avantatge per l'Hospitalet, que l'havia mantigutdurant tot el partit de 3 punts 58 a 55, peró un triple a falta de 26" posa l'empat a 58 que no es trencar en els 40 minuts de partit, per el que es va necessitar una prórroga per dilucidar el guanyador.

A la prórroga el Formatges Betara Bàsquet Olost, segui amb la seva feina iniciada en el minut 11 de partit i no cedi cap conseció als locals que no varen poder amb un joc més determinant dels olostencs.

OLOST: CAPARROS 5, SANS, PRAT 13, SALIOU 14, FONT 2, PRATDESABA 3, BRIA 3, OUSMANE 20 I CARRILLO 5.