ÚLTIM PARTIT A OLOST SUPERAT AMB NOTA PER EL JÚNIOR

VICTÒRIA CLARA DAVANT DEL PENULTIM CLASSIFICAT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 93
U E SANT CUGAT, 58

El júnior del Formatges Betara Bàsquet Olost no es va deixa sorpendre en cap moment per l'UESC que tot i que en el primer quart va poder aconseguir fer 17 punts no va ser rival per l'atac dels locals, tot i que la defensa dels jugadors de Jordi Sainz no era el punt fort, en el segon quart ho varen solventar, el segon quart la màquina del Formatges Betara Bàsquet Olost és posa en funcionament i endosar un parcial de 31 a 13 que sentenciar el partit a l'arribada del descans, amb un contundent 53 a 30.

A la represa els olostencs baixaren novament la seva intensitat defensiva, el que els porta també a que el seu atac es veies malmés i poc vistós al públic que es va desplaçar a veure l'últim encontra dels júnors a la pista olostenca, el descans entre el tercer i el darrar quart va servir a Jordi Sainz per esperonar als seus jugadors a seguir creixent com equip i no baixar els braços i sortiren a fer 10 minuts nous de gran treball i bàsquet que portar a un altre parcial espectacular 22 a 12 que deixava el resultat final en el 93 a 58.

El cap de setmana de 18/19 el júnior jugarà l'últim partit de lliga a la pista del Sant Josep de Badalona, per afrontar el cap de setmana del 25/26 el Campionat de Catalunya, que donarà a 3 equips dels 4 participants la possibilitat de disputar del 3 al 9 de maig el Campionat d'Espanya a Torrejón de Ardoz.

OLOST: OUSMANE 4, SEGURA 4, VIDAL 21, CARRION 4, SOLDEVILA 2, CASE 13, ASSANE 4, JUSCAFRESA 4, BRIA 24 I SALIOU 13.