DOS VICTÒRIES I UNA DERROTA AQUESTA SETMANA DE DOBLE DUEL A PREFERENT

JUNIOR PREFERENT

CB SANT JOSEP, 78
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 66

El partit va començar be per els osonencs que dominaven clarament la pintura, bones situacions en atac i una bona defensa permetia començar el partit 0 a 6, a partir d'aquest instant el conjunt local va decidir treure les urpes amb la permisivitat arbitral i la pasavitat defensiva dels visitants, aconseguiren un parcial del primer quart de 23 a 16, el segon quart va ser dels olostencs totalment amb un domini aclaparador tant en atac com en defensa que els portà al descans 37 a 36, la represa va ser poc esperada, els locals amb una actitud agresiva i ratllan per no dir amb agresivitat absoluta aconseguiren treure als visitants del partit fins que aquest despres de perdre per lesió a 3 jugadors decidiren deixar de competir el partit.

La propera setmana a Granallers el Campionat de Catalunya els olostecs s'enfrontaran al Joventut de Badalona en una de les semifinals, l'altra serà FC Barcelona - CB Hospitalet

OLOST: OUSMANE 2, SEGURA, CARCELLER 1, VIDAL 2, CARRION 4, SOLDEVILA 1, CASE 1, ASSANE 4, JUSCAFRESA 18, BRIA 27 I SALIOU 6.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 60
CB SANT JOSEP DE BADALONA, 58

Els locals han dominat el partit de principi a final, tot i ser un partit apatic on el Sant Josep es jugava la seva salvacio directe.

Amb aquest partit els locals ja estan de vacances amb la categoria salvada i amb un paper explendit aquesta temporada.

OLOST: CAPARROS, SANS, PRAT, SALIOU, FONT, MOLIST, PRATDESSABA, BRIA, OUSMANE, CARRILLO.

INFANTIL NIVELL A2

Aquest passat dissabte, els infantils del Formatges Betara Olost s'enfrontaven en un partit clau al C.B.Mollet.
El partit no va decepecionar a ningú, i els jugadors d'Olost van sortir a la pista molt concentrats, amb la qual cosa varen aconseguir petites avantatges de fins a 9 punts al llarg de la primera part. El mercador a la mitja part reflexava una avantatge de 6 punts pels d'Olost.

Un cinquè període molt competitiu va fer acabar de buidar-se als d'Olost, on els darrers 15 minuts de partit els de Mollet a poc a poc van anar escorçant les diferències fins a posar-se per davant a l'electrònic. Un cop els visitants es van posar per davant, ja no van perdre aquesta posició privilegiada fins al final dels 40 minuts.