dimarts, 24 de setembre del 2013

100x100 BÀSQUET OLOST, 83
ALUMINIS GIRALT - SAMA VILANOVA, 68

El conjunt osonenc tenia el seu primer compromís amb la categoria recent aconseguida al mes d'agost al pavelló d'Olost de Lluçanes el dissabte a les 19h contra el conjunt de Vilanova.

Era important per els locals començar amb una victòria i bones sensacions de cara a encarar la primera fase de la temporada, el partit el va guanyar però el segon objectiu de la jornada el va aconseguir a estones de la manera en que va transcorrer el partit.

L'inici de partit va ser de color verd els jugadors de Jordi Sainz varen sortir en tromba i en 2 minuts havien posat l'elèctronic 8 a 0, el SAMA no es va ni inmutar, cap temps mort per part del conjunt visitant que poc a poc va anar entrant en partit i amb un parcial de 0 a 4 anava trobant el seu lloc, els osonencs va entrar en una fase de descontrol de partit, no tenien fluidesa ofensiva i la defensa era un veritable mal son davant de l'atac inmillorable del SAMA que va aconseguir un parcial de 7 a 20 en els darrers 5 minuts del primer quart.

El segon quart va ser de clar color verd, els jugadors del 100x100 Bàsquet Olost, sortiren molt concentrats amb al feia a fer i un primer parcial de 5 a 0 posava el marcador 20 a 24 i tot un partit per jugar, a partir del minut 4 un allau de joc atacant dels locals portava de corcoll la defensa dels jugadors de Vilanova que varen veure com el seu joc fluid dels darrers minuts del primer quart s'esfumava gràcies a la eficient defensa local un parcial de 16 a 2 en 2 minuts posava novament una diferencia important per els jugadors de Jordi Sainz 36 a 28, al descans es va arribar amb un resultat de 43 a 34, res decidit, en aquestes categories, peró semblava que el conjunt osonenc s'havia trobat amb el seu joc.

A la represa del partit, un altre cop el SAMA va sortir molt fort en atac i els osonecs no sabien com parar el parcial de 0 a 9 en el 4 primers minuts de joc, el temps mort de Jordi Sainz, va aconseguir el seu proposit i els seus jugadors tornaren a trobar-se amb el seu joc, un parcial de 11 a 0 tornava a posar distància i al final del tercer quart el resultat era de 56 a 48.

El darrer quart va ser el més regular de tots per part dels dos equips que finalment havien trobat el seu lloc a la pista, cap equip va fer més d'un parcial de 6 punts seguits, el que portava a que la diferència en el marcador no fos molt amplia en cap moment, tot i que gràcies a aquest equilibri el 100x100 Bàsquet Olost podia mantenir la distància al seu rival, i acabar paulatinament ampliant el resultat final fins ala 83 a 68.

En definitiva primera victòria molt important a la categoria i bones sensacions a estones per el bon joc ofert dels locals.

OLOST: SEGURA 10, GALLOFRE, VIDAL 9, CARRION 18, SOLDEVILA 3, BRIA 24, ARMENTERAS 2, SUBIRANAS 6, OUSMANE 9, ASSANE 2