dilluns, 30 de setembre del 2013

CADET MASCULI NIVELL A

CB VILAFANT, 43
100X100 BASQUET OLOST, 61

El conjunt osonenc va començar la lliga amb un desplaçament a terres gironines, on des de bon inici de partit va marcar la diferència en el marcador, el potent joc interior visitant no podia ser aturat per els locals que en 10 minuts aconseguiren 6 punts, arribant-se al final de primer quart amb un 6 a 18, el segon quart un bon inici dels jugadors de Vilafant van posar l'electrònic 10 a 18, eró ràpidament el 100x100 bàsquet Olost aconseguir controlar el tempo de partit i trencar-lo definitivament amb un marcaodr 14 a 30 en el minut 7 del segón quart.

A la represa del partit després del descans el jugadors d'Olost sortiren en tromba i un pacial de 11 a 18, deixava el partit vist per sentència, el darrer quart el Vilafant va pujar una mica l'intènsitat i els visitants la baixaren extrepitosament i el parcial de 14 a 11 donava la primera victòria parcial als locals, que varen fer el partit de bàsquet al ritme que els va deixar el conjunt osonenc.

100x100 B OLOST: CAPARROS 4, RIERA 2, PRAT 4, ESCOLÀ 2, FONT 2, PRATDESSABA 3, BRIÀ 11, OUSMANE 12, ASSANE 18, CARRILLO 1