dimarts, 24 de setembre del 2013

SEGONA VICTÒRIA DEL 100X100 BASQUET OLOST A LA CATEGORIA DE JUNIOR PREFERENT

CB SANTFELIUENC A CAN PLANA, 58

100X100 BASQUET OLOST, 67

Partit molt interessant el que es va veure a la pista de Sant Feliu de Llobregat on els dos equips aconseguiren mantenir la màxima tensió fins al final del partit.
El conjunt osonenc va començar dominant el marcador amb un 8 a 4 en el minut 2 de partit, el partit que li interessava al conjunt local era el del caos, amb defenses alternatives aconsegui descentrar a l'equip de l'Olost que va deixar de trobar cistella amb comoditat i el CB Santfeliuenc aconseguir un parcial de 14 a 2 amb una superioritat ofensiva que desbordava la defensa visitant, els jugadors de Jordi Sainz no aconseguien aturar als jugadors de Josep Maria Raventos, arribant-se al final dels primers 10 minuts abm un marcador 18 a 10.

A la represa del partit els jugadors osonencs aconseguiren centrar el partit i amb una gran defensa es torna a trobar en atac i ja en el minut 5 del segón periode el resultat era d'empat a 22, un temps mort del Santfeliuenc trencava l'allau de joc visitant, però en cap moment va perdre el ritme de partit i de marcador un parcial de 4 a 4 en 3 minuts, a partir es va arribar al descans del mach amb un emocionant 28 a 30 i amb la remuntada completada per l'equip de Jordi Sainz, res estava acabat, tot per decidir en els propers 20 minuts de partit.

Un tercer quart molt igualat permetia que el caos que volia portar el partit el conjunt local, un gran conjunt de l'Olost no es permetia el luxe d'entrar-hi, tot i que li costava trobar el moment de poder trencar el partit, en el minut 7 d'aquest periode els visitants tenien el marcador controlat amb un 34 a 42, peró una devellada defensiva va posar en partit als locals novament que amb un 8 a 0 empatava a 42 el partit, i al final del quart el resultat era de 45 a 46, tot per decidir novamet en els darrers 10 minuts de partit, que prometien ser molt i molt interessants.

El quart va començar amb cistella local que posava el resultat 47 a 46, peró un parcial de 0 a 5 tornava l'emoció al partit, la defensa visitant portava qua al minut 4 ja tingues bonus en contra, tot i que el conjunt local no aconseguia aturar l'allau de joc visitant a l'últim quart li xiularen 2 faltes, i una al final de partit antiesportiva quan ja no podien fer res per contrarrestar el marcador Dani Soldevila marxa sol cap a cistella i el jugador nº 10 del Santfeliuenc va a pegar-lo descaradament, total impotència dels jugadors locals quan no varen aconseguir descentar als jugadors de Jordi Sainz que varen tenir un saber estar en els ultims minuts de partit espectaculars que els va portar amb un parcial de 0 a 6 a la segona victoria en aquesta dura categoria.

OLOST: SEGURA, PRAT, VIDAL 14, CARRION 19, SOLDEVILA 3, BRIA 13, ARMENTERAS 1, SUBIRANA 6, OUSMANE 3, ASSANE 8.