diumenge, 1 de setembre del 2013

EL 100X100 BÀSQUET OLOST ACONSEGUEIX LA CATEGORIA DE JÚNIOR PREFERENT

El 100x100 BÀSQUET OLOST disputava aquest cap de setmana els partits de fases que li podien donar l'ascens a la màxima categoria del bàsquet català.
Els jugadors osonencs tenien dos partits molt complicats en el grup anomenat "grup de la mort" on els seus rivals eren clàssics a la categoria el CB Hospitalet i el CB Granollers (entrenat per David Planas, que la temporada anterior havia estat a les ordres de l'Olost).

Els jugadors de Jordi Sainz, iniciaren la competició a Hospitalet davant del CB Granollers, els jugadors de l'Olost varen començar el partit tensos i amb poques ideies tant en atac com en defensa, no trobaven el seu lloc a la pista en cap moment, i el Granollers sense cap tipus de contemplació va trencar el partir en el primer quart arribant a la fi dels primers 10 minuts amb un clar i contundent 26 a 13, els següents 10 minuts l'Olost anava trobant-se millor a la pista, els nervis de l'inici d'una competició que no coneixia anaven desapareixent i paulatinament aconseguiren retallar distàncies arribant-se al descans del partit amb un 39 a 30, que donava esperances al conjunt osonenc, per a la represa de matx.

Els jugadors de jordi Sainz sortiren mot intensos i ja en el minut 4 del 3r quart el marcador ja estava en un ajustat 39 a 36, el partit era totalment de color verd, els jugadors del Granollers no trabaven la manera d'atacar la defensa de l'Olost que continuava ofegant amb un bloc defensiu molt consistent, el que li permetia sortir amb fluidesa atacant, la remuntada es va culminar en le minut 6 del tercer quart quan els jugadors osonencs aconseguiren posar el marcador 41 a 43, tot el partit a partir d'aquest instant era diferent, els jugadors verds creien en la seva victòria. En els darrers 10 minuts de partit, tant Sergi Carrión (20) com Nil Brià (14) varen trobar cistella amb comoditat seguit d'un gran encert en tirs lliures 17 de 22 i el bloc defensiu de l'Olost continuava ofegant l'atac del jugadors de David Planas que no trobaven cap forat per atacar, a falta de 5 minuts del final el marcador era de 56 a 53, un parcial de 0 a 4 permetia el miratge de que el Granollers es col.loques davant per uns instants 58 a 59, però l'encert dels tirs lliures i el millor estar a la pista de l'Olost va prmetre que en els últims minuts els seus jugadors tinguesin el temple necessari per encistellar es tirs lliures de la victoria un Dani Soldevila i l'altre Sergi Carrión que li donaven la victoria de 2 punts a 100x100 bàsquet Olost.

CB GRANOLLERS, 62 - 100X100 BÀSQUET OLOST 64

100X100: RAUL SEGURA 3, MIKI GALLOFRE 5, DAVID VIDAL 3, SERGI CARRION 20, DANI SOLDEVILA 1, MARTI MARTOS 2, NIL BRIA 14, GUILLEM ARMENTERAS 2, ORIOL SUBIRANA 2, OUSMANE 4 i ASSANE 8.

El dissabte a Terrassa, el conjunt osonenc es jugava l'ascens a preferent davant un descansat CB Hospitalet, que havia estat a la seva pista veient el desenllaç del CB Granollers- 100x100 bàsquet Olost.

Els jugadors de Jordi Sainz portaven a les cames 40 minuts de molta tensió i intensitat i tenien el seu somni a 40 minuts més de bàsquet, amb un partit que va començar molt i molt be per el conjunt de l'Olost amb molta intensitat i molt bona defensa, portava als osonencs al seu primer aventatge en el marcador 13 a 2 en el minut 5 de partit, que provacaba que l'Hospitalet tingues de demanar el seu primer temps mort, a partir d'aquest moment els jugadors de l'Olost notaren la presió defensiva de l'Hospitalet i amb un parcial de 2 a 9 el conjunt del Llobregat aconseguia acostar-se en el marcador 15 a 11, a partir d'aquest instant el partit va estar molt igualat en quasi tot moment, al final dels primers 10 minuts el resutat era de 18 a 16, a la represa l'Hospitalet culminava la remuntada en el minut 3 possant el marcador 20 a 21, cap dels dos equips volia deixar escapar l'oportunitat de jugar a preferent aquesta temporada i la igualtat viscuda a la pista del Bonaire de Terrassa va ser molt intensa, al descans el marcador era de 33 a 32, tot per decidir en 20 minuts, l'Olost a 20 minuts de jugar a preferent i l'Hospitalet lluitant per diumenge poder aspirar a aconseguir plaça, tots dos equips em plena feina i lluita per un objectiu.

La segona part del partit va començar molt be per els interessos osonencs que amb un parcial de 8 a 0 trencaren novament una mica el marcador 43 a 35, però la pressa no es bona consellerà i dues precipitacions permeteren a l'Hospitalet tornar a ficar-se en joc acabant els 10 minuts del 3r quart amb un 47 a 40. Els darrers 10 minuts de partit de l'Olost, amb 7 d'avantatge en el marcador, tenien el somni a tocar, però l'Hospitalet també el pretenia aquest somni i gran quart de David Vidal (18) Ousmane (10) Brià i Segura (9 c/u) i una gran defensa d'Oriol Subiranes i Raul Segura, permetia seguir viu al conjunt osonenc que jugava com una pinya, un bloqueig en atac de 5 minuts sense anotar va permetre que el conjunt blanc de l'H aconseguir un parcial de 0 a 9 (53-57) a falta de 6 minuts per acabar el partit, en aquest moments Sergi Carrión va trencar la sequera i posà el marcador 55 a 57 a falta de 2 minuts, tot per decicir, tot per viuere en 2 minuts, en aquests minuts el nervis per part dels dos equips varen ser els claus, a falta de 18" per acabar el partit el marcador era de (57-59) els jugadors de l'Hospitalet varen comentre una falta antiesportiva a Nil Brià que marxava sol cap a cistella contraria, desprès d'una gran defensa, el jugador de l'Olost va anotar el primer tir lliure i va errar el segòn, l'atac dels 18" va ser molt bo i una cistella d'Ousmane a falta de 3" donava la categoria JÚNIOR PREFERENT al 100X100 BÀSQUET OLOST.

100X100 BASQUET OLOST 60 - CB HOSPITALET 59

OLOST: RAUL SEGURA 9, MIKI GALLOFRE 3, DAVID VIDAL 18, SERGI CARRION 7, DANI SOLDEVILA 2, MARTI MARTOS, NIL BRIA 9, GUILLEM ARMENTERAS, ORIOL SUBIRANES 2, OUSMANE 10 I ASSANE 2

La fita aconseguida per el 100x100 BÀSQUET OLOST ha tingut aquest bloc de jugadors i staff:

JUGADORS: RAUL SEGURA, MIQUEL GALLOFRE, DAVID VIDAL, SERGI CARRION, DANIEL SOLDEVILA, MARTI MARTOS, NIL BRIA, GUILLEM ARMENTERAS, ORIOL SUBIRANES, OUSMANE I ASSANE.

ENTRENADORS: JORDI SAINZ I SUSANA BOSCH

FISIO: DAVID KARDAZ

PREPARADOR FISIC: MARC COSTA

DELEGATS: FEDE BARS I JORDI LOAN