dilluns, 30 de setembre del 2013

JÚNIOR PREFERENT

PLATGES DE MATARÓ, 47

100X100 BÀSQUT OLOST, 74

El 100x100 bàsquet Olost va trigar 20 minuts en trobar el seu lloc a la pista de joc del Mataró que controlava a plaer el ritme de partit i el marcador, el joc d'atac visitant era nul amb una efectivitat irrisória que feia que el Mataró jugues amb tota la tranquilitat del mon, ja que la defensa dels osonencs era feble i poc contundent, arribant-se al final dels primers 10 minuts de joc amb un 15 a 13 a l'electrònic, el segon quart els jugadors de Jordi Sainz seguien sense treure el seu joc defensiu i amb un atac molt poc efectiu per no dir nul, el poc ritme imposat per els osonencs era aprofitat, peró sense molta contundència per els jugadors vistants que arribaven al descans amb una aventatge de 3 punts 32 a 29.

A la represa el 100x100 bàsquet Olost, va treure tot el seu potencial tant defensiu com atacant i paulatinaent es va retrobar amb el bàsquet que porten dins, una canvi d'actitud defensiu, va permetre als jugadors de Jordi Sainz sortir al contracop i trobar la cistella del Mataró comodament, el que donava més domini defensiu i més intensitat, poc a poc els jugadors es retrobaven amb ells i aconseguien trecar el marcador al conjunt local que no sabia com trencar la defensa visitant, arribant-se al final del 3r quart amb un parcial de 6 a 19, l'últim quart va ser un calc del 3r i el jugadors osonencs aconseguiren la victòria més contundent a la categoria de júnior preferent.

La setmana vinent a Olost diumenge a les 11h sortirà el primer lider en solitari, ja que hi ha un interessat 100x100 bàsquet Olost - Unió Manresana, el conjunt del Bages ha guanyat amb molta solvència el 3 partits que ha jugat i és el clar favorit a pujar a preferent A com a primer de grup. US ESPEREM TOTS A OLOST!!!!!!!! a donar suport a l'equip.

100X100 B OLOST: SEGURA, GALLOFRE, VIDAL 18, CARRION 20, SOLDEVILA 2, BRIÀ 6, ARMENTERAS 4, SUBIRANAS 8, OUSMANE 6, ASSANE 10.