CRONIQUES CAP DE SETMANA DE FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JÚNIOR PREFERENT

CB CORNELLA, 57
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 76

El júnior d'Olost ha començat molt intens el partit a Cornellà i ràpidament ha posat distància en el marcador 15 a 25, al final del primer quart, un segon quart explendit dels visitants ha seguit augmentant la diferència a l'electronic tot i la duresa mostrada a pista per els locals permesa novament per la parella arbitral que fls han xiulat una falta en tot el segon quart.

Un gran inici de 3r quart ha portat al Formatges Betara bàsquet Olost als 20 punts de diferència 39-59, poc a poc els jugadors dels dos equips han baixat el seu ritme de joc.

OLOST: GOMEZ, CARCELLER 4, VIDAL 7, CARRION 6, SOLDEVILA 4 , NDIAYE 5, JUSCAFRESA 20, BRIÀ 15, DIOP 11, CASÉ 4

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 59
CB GRANOLLERS, 64

El conjunt olostenc va començar molt intens el partit tot i que a l'inici de partit va patir una perdua per lesió d'un dels seus jugadors, el ritme imposat per els locals ràpid es va fer palés amb un parcial de 18 a 8 al final dels primers 10 minuts, una defensa espectacular del Formatges Betara Bàsquet Olost permetia una diferencia important a l'electrònic, el segon quart va seguir amb la mateixa tónica uns gran minuts defensius i un millor atac permetien que al descans el resultat mostres un tranquilitzant 37 a 27.

El tercer periode va ser molt igualat els dos equips mostraben ja cansament peró els olostencs pogueren aguantar al marcador i augmentar-lo en un punt amb un parcial de 12 a 11, peró els últims 10 minuts de partit va venir la devellada local el CB Granollers va pujar la seva agresivitat en defensa cosa que la parella arbitral va permetre en excès i a base d'una defensa agresiva i de cops va aconseguir retallar la distàcia en el marcador i posar-se per davant amb un parcial d'escandol en el últim quart de 10 a 26.

Aquesta es la primera derrota del Formatges Betara Bàsquet Olost a cadet preferent, la setmana vinent anirà a Tarragona a jugar contra un altre equip complicat de la categoria.

OLOST: CAPARROS 12, SOLE, SANS 3. PRAT 6, DIOP 22, FONT 8, PRATDESABA 3, BRIÀ 5 I MOLIST