CRÒNIQUES CAP DE SETMANA DE FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JUNIOR PREFERENT

CATALANA OCCIDENT MANRESA, 72
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 68

El júnior va començar molt malament el partit amb una defensa inexistent que va fer que els jugadors de Manresa es possesin les piles ràpidament i ja el final dels primers 10 minuts el marcador era d'un clar 30 a 16, en els següents minuts els olostencs entraren en partit i ajustaren el marcador amb un parcial de 7 a 15 (37 a 31) al descans.

Tot per decidir a la segona part del partit, els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost seguiren treballant defensivament i seguien retallant distàncies en el electrònic fins aconseguir el primer empat a 51 a falta de 7 minuts per acabar el partit, la següent jugada va culminar la remuntado 51 a 53, però el sobre esforç es va tornar a pagar en defensa i uns 2 últims atacs manresans aconseguiren el seu objectiu de cistella cosa que no va aconseguir els olostencs.

Derrota dura davant d'un rival directe i la propera setmana visitarà Olost la Penya de Badalona.

OLOST: OUSMANE 3, CARCELLER 3, VIDAL 6, CARRION 19, SOLDEVILA 6, CASE 3, ASSABE 4, JUSCAFRESA 2 BRIA 22 I DIOP

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 82
BASQUET ALMEDA, 62

Un gran primer quart que s'ha iniciat amb un 13 a 0, amb una defensa intensa i amb una superioritat dins la zona en atac, ha permès als olostencs a anar al descans 43 a 20.

El conjunt de Cornellà no sabia com aturar l'allau de joc local que no deixava res a l'atzar, una defensa intensa tot i que el Almeda va pressionar tot el partit els olostencs no es varen deixar amedrantar per la intensitat que els visitants varen imposar en el 3r quart, el pitxor dels locals que cedirn 4 punts de la seva ventatge al descans.

En el darrer quart un nou joc vistòs amb ganes d'agradar al públic assitent desprès de dues derrotes dures contra rivals inferiors a l'equip, el Formatges Betara Bàsquet Olost aconsegueix una victòria important davant d'un conjunt que lluita també per pujar al grup de Preferent A.

OLOST: CAPARROS 6, SOLE 2, SANS 2, PRAT 5, DIOP 17, FONT 4, PRATDESABA 1, BRIA 16, NDIM 29 I MOLIST