divendres, 31 d’octubre del 2014

EL JÚNIOR PREFERENT TOCA FONS

CB HOSPITALET A, 99
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 74

El júnior va començar el partit una mica millor que els últim 3 encontres, peró poc a poc el conjunt local va entrar en joc i amb un parcial al final del primer quart de 26 a 16 deixava al descobert les mancances defensives dels olostencs. Un segón quart espectacular ofensivament dels jugadors de Jordi Sainz posava el marcador 40 a 46 al descans una bona defensa zonal va aturar l'allau de joc dels jugadors de l'Hospitalet.
El joc mostrat per el FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST prometia una gran segona meitat, tot es va capgirar quan les coses no varen sortir d'inici als visitants i es va permetre que el locals juguesin a plaer en atac, 31 punts en 10 minuts que va deixar el partit sentenciat per iniciar el darrer quart de tràmit amb uns jugadors d'Olost totalment desdibuixats i entregats al millor joc de l'Hospitalet.

OLOST:  GOMEZ, OSUMANE 7, CARCELLER 5, VIDAL, CARRION 9, SOLDEVILA 2, CASE, 5 ASSANE 7, JUSCAFRESA 5, BRIA 31 I DIOP