CRÒNIQUES CAP DE SETMANA FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JUNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 71
FIAT JOVENTUT DE BADALONA, 74

Un mal inici torna a condemnar a la derrota al Formatges Betara Bàsquet Olost, els jugadors del Jordi Sainz començaren el partit com la setmana passada nuls en defensa on el Joventut de Badalona no ha perdonat i en 10 minuts els ha fet 25 punts per contra dels 16 dels locals, en els 2ns 10 minuts els olostencs han entrat en partit i han realitzat un parcial de 12 a 7 retallant les distàncies fins a 4 punts per arribar al descans.

A la represa del partit una nova daballada local ha permès als badalonins tornar a agafar distància fins a 10 punts 47 a 57, una nova entrada en partits dels jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost els ha arribat a empatar el partit a falta de 2 minuts per el final 65, peró unes errades en atac aprofitades per els visitants els ha condemnat a una altra derrota per la mínima per culpa d'un primer quart molt dolent defensivament.

OLOST: OSUMANE 9, CARCELLER, VIDAL 8, CARRION 16, SOLDEVILA 4, CASE 4, ASSANE 6, JUSCAFRESA 6, BRIA 13 I DIOP 5.

CADET PREFERENT

FC BARCELONA B, 78
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 51

El Formatges Betara bàsquet Olost va començar molt malament el partit, la tromba en atac del Barça va ser impossible d'aturar per els cadets olostecs, un temps mort de la seva entrenadora Silvia Cabello, va fer entrar en partit als seus jugadors que es colocaren a 4 punts dels locals, una daballada defensiva novament col.locà al Barça per sobre en el marcador al descans 39 a 22.

A la represa va seguir el mateig guió de la primera meitat l'Olost es va apropar a menys de 10 punts peró un Barça molt superior va sentencia el partit a l'últim quart amb un gran atac.

OLOST: CAPARROS 3, SOLE, SANS 4, PRAT 11, DIOP 10, FONT 6, PRATDESABA, BRIA 6, OSUMANE 9, CARRILLO 2 I MOLIST