CRÒNIQUES CAP DE SETMANA FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JUNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 83
TERRITORIBASQUET CBS, 65

Al Formatges Betara Bàsquet Olost li ha costat molt entrar en partit el joc matuser dels visitants s'han contagiat els locals i no aconseguien trobar el seu lloc a la pista, un partit poc vistòs de joc i amb paques jugades agradables al públic i molt trabat per part dels dos conjunts ha portat al partit al descans amb un 35 a 28.

A la represa els jugadors locals han sortit una mica més concentrats amb la feina que tenien de fer i un gran últim quart amb unes jugades espectaculars i amb una molt bona feina els ha portat a la victòria treballada i merescuda.

OLOST: GOMEZ 4, OSUMANE 4, VIDAL 12, CARRION 14, SOLDEVILA, CASE 13, ASSANE 3, JUSCAFRESA 18, BRIA 15 PRAT I FONT.

CADET PREFERENT

CB TARRAGONA A, 53
FORMANTGES BETARA BÀSQUET OLOST, 41

Els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost, no aconseguiren entrar en partit en cap moment, el seu nul atac no els deixava concentrar-se i atac rera atac no trobaven la cistella contraria, per contra la bona defesna dels olostencs va evitar una més amplia derrota ya que les distàncies en el marcador sempre favorables als locals eren de entre 4 i 8 punts, fins que el cansament visitant va fer-los errar en 2 accions consecutives que els va portar a la derrota més abultada.

OLOST: CAPARROS, SOLE 2, SANS 2, PRAT 11, FONT 6, PRATDESABA 2, BRIA 5 I OUSMANE 13