CRÒNIQUES CAP DE SETMANA FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JUNIOR PREFERENT

FC BARCELONA, 71
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 61

El conjunt local ha començat molt i molt be el partit on el Olost no sabia com aturar el joc del Barça els jugadors barcelonins anotaven amb facilitat gràcias a la poca defensa visitantant, que ha propiciat que al primer quart el marcador reflectis un clar 22 a 10, però la qualitat tècnica del Formatges Betara Bàsquet Olost a resurgit a partir del 2n quart una intensitat defensiva no vista en els primers 10 minuts i un atac fluid ha fet que els Barça no pogues aturar l'allau de joc vicitant que els ha portat a comandar el marcador al descans del partit amb un ajustat 33 a 34.

A la represa els visitants han sortit molt be i han col.locat el marcador 40 a 45, però els locals no han baixat els braços com era d'esperar i han seguit lluitant per no trencar la seva egemonia a casa seva, uns 10 minuts molt interesants per part dels dos equips ha portat a un parcial de 18 a 14 que tornava donar avantatge al FC Barcelona, l'últim quart es preveia com tot el partit molt igualat i així ha estat ja que a falta de 1 minut el conjunt olostenc era 3 punts a sota en el marcador 63 a 61, en aquest instant uns errors de concentració ha portat a l'Olost a encaixar 3 triples que mostren un resultat molt enganyos del que ha estat el partit.

OLOST: GOMEZ, OUSMANE 1, CARCELLER 1, VIDAL 12, CARRION 8, SOLDEVILA, CASE 2, ASSANE 10, JUSCAFRESA 17, BRIA 10 I DIOP.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 65
CB LLEIDA, 63

El resum del partit es victòria local amb un partit molt trabat.

Els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost no varen entrar en partit en cap moment, degut a una zona molt ben plantejada per els jugadors del CB Leida que varen iniciar ja el partit amb ella, en els primers instant semblava que els locals la podien trencar fàcilment, llavors el lleida quan els olostecs ha aconseguit 3 triples seguits han modificat la seva defensa a individual, però a sota l'anella el potencial local era molt evident amb Ousmane que feia el que volia amb els Lleidetans, tot i que tan sols el podien aturar fent-li falta, un cop entrada la segona meitat l'entrenador visitant ha invait la pista per anar a insultar al pivot local, al que els àrbitres han saldat amb tècnica a l'entrenador i tècnica al pivot, llavors el màteix entrenador s'ha encarat amb el públic també insultan-lo i a la banqueta local sense que fos exclòs del partit, tot i el que ha fet per desestabilitzar el joc local i semblava que ho anava a aconseguir a falta de 40" el marcador 59 a 63, Ot Brià s'ha posat l'equip a l'esquena i ha aconseguit 2 triples que els ha dut a la victòria en un partit que l'única història que hi ha a explicar és que s'ha guanyat.

OLOST: OUSMANE, DIOP, BRIA, PRATDESABA, PRAT, FONT, CAPARROS, CARRILLO, SANS, SOLE I MOLIST.