diumenge, 30 de novembre del 2014

L'INFANTIL NO POT AMB UN GRAN HOSPITALET

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 56
CB L'HOSPITALET, 85

Aquest dissabte a la tarda l'Olost rebia la visita del CB L'Hospitalet, un dels equips destinats a ocupar les primeres posicions de la lliga.
El partit es va jugar a un ritme altíssim, amb un gran intercanvi de punts al contraatac durant molts minuts del partit. Els osonencs es van aconseguir mostrar molt constants en el joc, plantant cara als vallesans pràcticament tot el partit però L'Hospitalet sempre es va mostrar molt eficaç davant de cistella. Això va anar desgastant poc a poc l'equip de David Kardasz, ja que els va exigir fer un gran treball defensiu durant tot el partit i havien d'elaborar molt bé els seus atacs per poder acabar anotant. Poc a poc i a mesura que van anar passant els quarts els visitants van anar ampliant la distància en el marcador, cosa que va fer impossible qualsevol possibilitat de remuntada verda i va deixar el contundent 56 - 85 final.
Tot i la clara derrota, dins l'equip osonenc es respira un clar clima d'optimisme ja que la línia de joc que venen oferint és totalment ascendent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada