CRÒNIQUES FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 88
CB CORNELLA, 65

Els jugadors del Formatges Betara Bàsquet Olost han fet un inici de partit imparables, tant en atac com en defensa el Cornellà no sabia d'on li venien els atacs locals i no podia atacar de cap manera la defesa individual mostrada per els jugadors olostencs acabant els primers 10 minuts amb un clar i contundent 28 a 14. El segon quart ha estat similar, l'allau de joc en atac de l'Olost els ha portat a fer 50 punts al descans del partit per contra de 34 dels jugadors del Cornellà que no entraven en partit.

A la represa el Cornellà s'ha posat amb zona 1-3-1 que ha descol.locat momentaneament als olostencs, però ràpidament han tornat a retrobar el seu joc, tot i baixar el ritme atacant i fent jugar a tots els seus disponibles.

Gran victòria local en un partit que era molt important per assolir el grup 1 de cara la segona fase de la competició

OLOST: OUSMANE 6, SEGURA 8, CARCELLER 2, VIDAL 19, CARRION 4, SOLDEVILA 2, CASE 8, ASSANE 9, JUSCAFRESA 14, BRIA 14, DIOP 2.

CADET PREFERENT

CB GRANOLLERS, 59
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 71

El partit va començar molt be per els interessos dels visitants que aconseguiren 10 punts d'avantatge en el primer quart, no es va fer esperar la reacció local que va possar-se per davant abans d'arribar al descans, el resultat molt igualat 36 a 33 tot per decidir en els 2ns quarts restants, els dos equips sabien que es jugaven molt el el resultat de cara a la segona fase i l'Olost va treure de partit al jugadors més important del Granollers amb la seva defensa sobre d'ell i va aconseguir trencar el partit al 3r quart i finalitzar el encontre emportant-se al seu favor el bàsquet average.

Gran partit dels cadets que ja encaminen el grup 1 de cara la segona fase.

OLOST: BRIA, SANS, SOLE, OUSMANE, DIOP, PRATDESSABA, PRAT, FONT, CARRILLO, MOLIST, CAPARROS.