diumenge, 30 de novembre del 2014

GRAN VICTÒRIA DEL JÚNIOR DAVANT DEL CATALANA OCCIDENT MANRESA

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 73
CATALANA OCCIDENT MANRESA, 49

El conjunt olostenc va sortir com una màquina conjuntada a la pista, una defensa infranquejable per els manresans i un atac letal va portar que els jugadors de Jordi Sainz amb un primer quart espectacular va acabar 24 a 4, amb el partit mig encarrilat va començar el 2n quart, els jugadors visitants entraren en partit poc a poc els locals baixaren el seu ritme i els 10 minuts seguentes tot i que la bona defensa persití el resultat parcial va ser de 15 a 14, arribant-se al descans 39 a 18.

A la represa els manresans han sortit molt intensos despres del descans i han assolit descol.locar als locals amb una defensa molt intensa que ha aturat l'allau de l'atac dels locals amb un parcial de 11 a 13, però l'Olost ha acabat sentenciant el partit amb un parcial de 23 a 18 i continua amb el seu bon ritme de joc retrobat en les derreres setmanes.

OLOST: OSUMENE, SEGURA 6, CARCELLER 3, VIDAL 18, CARRION 5, SOLDEVILA 3, CASE, ASSANE 7, JUSCAFRESA 2, BRIA 22 I DIOP 7.