diumenge, 30 de novembre del 2014

EL CADET ENTRA A PREFERENT A PER LA PORTA GRAN

BASQUET ALMEDA, 52
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 78

El cadet del FORMATGES BETARA BASQUET OLOST ha entrat a preferent A (els 8 millors equips cadets de Catalunya)  per la porta gran, els jugadors de Silvia Cabello han arrasat a la pista del Bàsquet Almeda, que aquesta temporada no havia aconseguit ningú, ni el FC Barcelona B, guanyar.

El jugadors de l'Olost amb una defensa espectacular han desajustat l'atac local que no trobava el forat de la cistella visitant, els olostencs amb un atac fluid han aconseguit al final dels primers 10 minuts un 8 a 21 que deixava una molt important renda per els següents 30 minuts, els jugadors del Silvia Cabello lluny de baixar els braços han seguit lluitat i amb un altre parcial de 12 a 27 han trencat el partit definitivament, el FORMATGES BETARA BASQUET OLOST era a 20 minuts d'assolir la preferent A

La segona part ja amb el cansament a sore i la millor pressió dels locals ha ajustat el marcador 32 a 30, en els darrers 20 minuts peró l'Olost ja tenia la feina feta

olost: CAPARROS 5, SOLE, SANS 5, PRAT 23, DIOP 19, FONT 4, PRATDESABA 3, BRIA 8, OUSMANE 4, CARRILLO 6 I MOLIST 1