RETROBAMENT AMB LA VICTÒRIA

EL JÚNIOR TRENCA LA SEVA MALA RAUXA I ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 84
CB SANT JOSEP, 77

Els olostencs tenien la fita d'aconseguir trencar la mala rauxa de partits que portaven sense tenir bones sensacions només que a instants, tot i no perdre de garires punts davant de rivals complicats com Barça i Manresa, davant de l'Hospitalet el dijous varen tocar fons.

Avui a Olost els jugadors de Jordi Sainz han fet un partit molt i molt serios davant d'un equip molt complicat que aspirar a seguir en el grup 1 al final de la segona fase, la bona defensa local i el bon joc en equip durant la primera meitat ha portat als jugaodrs del Formatges Betara Bàsquet Olost a retrobar-se en si mateixos, una intensitat que ha fet aixecar al públic dels seus seintes en diverses jugadoes de la primera meitat ha permés acabar els primers 10 minuts de partit amb una parcial dd 25 a 16, els segons 10 minuts han seguit la mateixa tònica el saber fer local els ha portat al descans amb un resultat parcial de 46 a 36.

A la represa el Formatges Betara Bàsquet Olost no en tenia prou i amb minuts explendits de bàsquet ha aconseguit la màxima renda del partit 14 punts, el bàsquet average era de 12, però el cansament i la persistència visitant no ha permés que el locals acabesin de tombar el basquet average.

OLOST: GOMEZ, OUSMANE 5, CARCELLER 1, VIDAL 9, CARRION 8, SOLDEVILA 2, CASE, ASSANE 12, BRIA 27, DIOP I JUSCAFRESA 20