CRÒNIQUES FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST

JUNIOR PREFERENT

TERRITORIBASKET - CBS, 67
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 76

Partit molt complicat el que s'ha disputat a la pista del Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat on els locals no han deixat entrar en partit en cap moment al Formatges Betara Bàsquet Olost que tot i guanyar el partit ha tingut de suar de valent amb el joc marruller del Territoribàsket-cbs.

El primer quart ha acabat 20 a 22 amb poc joc d'equip per part dels dos conjunts que han intercanviat cistelles solsament, joc poc vistòs per el Formatges Betara Bàsquet Olost com ens te acostumats, al segon quart la tònica ha estat la mateixa que al primer i el 41 a 45 del descans deixava tot obert per la represa.

El inici del tercer quart ha estat molt profitos per els locals que amb un parcial de 5 a 0 s'ha possat per davant al marcador 46 a 45, en aquest moment han tornat el joc marruller i poc vistòs acabant-se el quart amb un 58 a 60 i tot per decidir-se en 10 minuts finals, el millor quart dels visitants que amb un parcial de 9 a 16 ha trencat el partit, el bon atac i el millor fer dels jugadors de Jordi Sainz han aconseguit endur-se un partit dur i poc vistòs.

OLOST: NDIM 3, SEGURA 3, CARCELLER 4, VIDAL 25, CARRION, SOLDEVILA 2, CASE 3, ASSANE 5, JUSCAFRESA 5, BRIA 26 I DIOP.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 75
CB TARRAGONA A, 57

El Formatges Betara Basquet Olost va guanyar una de les seves finals per estar al grup 1 la propera fase desprès del Nadal, els jugadors de Silvia Cabello varen fer un partit amb dues parts ben diferenciades, la primera molt igualada on no trobaven com trobar l'entrada a la defensa visitant al primer quart 14 a 15, al segon quart 14 a 11, que deixava el resultat al descans 28 a 26 i tot obert per la respresa.

A la segona part el Formatges Betara Bàsquet Olost va trobar la clau per obrir la defensa del Tarragona i amb un parcial de 8 a o en 2 minuts va trencar el partit acabant el 3r quart 55 a 43, els ultims 10 minuts comencen amb un parcial de 6 a 0 deixant el marcador 61 a 43 i trencant-lo definitivament i tancant el encontre amb el contundent 75 a 57

OLOST: CAPARROS 7, SOLER, SANS, PRAT 14, DIOP 25, FONT 3, PRATDESSABA 3, BRIA 3, NDIM 16, CARRILLO 4 I MOLIST