BONA JORNADA PER EL BÀSQUET PREFERENT DE L'OLOST

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 75
JAC SANTS, 43

El júnior del Formatges Betara Bàsquet Olost tenia el partit davant del darrer classificat despres de la clara derrota a la pista del CB Hospitalet.

Els primers minuts de partit varen mostrar un gran joc dels locals amb un parcial de 11 a 0 en 5 minuts mostrava la seva superioritat tant interior com exterior, el final dels 10 minuts varen acabar amb un contundent 18 a 4, a partir d'aquest instant els locals tingueren una baixada molt important en la seva defensa i va donar moltes concesions al JAC Sants que les va aprofitar fent un parcial en el 2n quart de 17 a 17.

A la represa el Formatges Betara Bàsquet Olost, tornà a sortir amb molta intensitat defensiva que li permetia sortir amb molta rapidesa al contracop i amb un joc molt vistòs aconseguir una nova renda i fent un parcial de 17 a 8, el final del partit els locals seguiren molt intensos i acabaren de sentenciar fent 23 punts en els darres 10 minuts per contra dels 14 dels visitants, que no varen poder en cop moment amb la superioritat del lider de la categoria.

OLOST: OUSMANE 8, SEGURA 4, VIDAL 12, CARRION 8, SOLDEVILA 3, CASE 6, JUSCAFRESA 11, BRIA 21, SALIOU 2 I ASSANE.

CADET PREFERENT

BASQUET ALMEDA, 61
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 78

El cojunt olostenc tenia molt clar que per mantenir opcions de continuar lluitant per poder accedir a la final a 4 del campionat de Catalunya i sortir del final de la taula classificabòria passaba per guanyar a la pista de l'Almeda que a la primera fase se li va donar molt be.

El Formatges Betara Bàsquet Olost va sortir molt concentrat i tor i així uns locals amb molta intensitat defensiva no deixava entrar comodament en joc als visitants tot i que al final dels primers 10 minuts el marcador era controlat per els jugadors de Silvia Cabello per un resultat de 15 a 19, un segon quart explendit per part dels visitants els va permetre anar al descans amb una diferència una mica interesant 28 a 41.

Tot i així els jugadors de l'Almeda varen fer un canvi defensiu que no els va sortir be, ja que la defensa zonal va permetre als visitants ampliar la distància en el marcador fer un joc molt vistòs i còmode, els darrers 10 minuts varen ser de tràmit ja que els olostecs es varen cuidar a mantenir la distància agafada en el 3r quart i aconseguir una victòria molt i molt important per les aspiracions del Formatges Betara Bàsquet Olost.

OLOST: CAPARROS 2, SANS 3, PRAT 14, SALIOU 21, FONT 4, MOLIST, PRATDESABA 2, BRIA 6, OUSMANE 24 I CARRILLO 2