dilluns, 9 de març del 2015

VICTÒRIA CONTUNDENT DE L'INFANTIL

TGN BÀSQUET, 40
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 71

L'infantil del Formatges Betara Bàsquet Olost es va desplaçar aquest passat dissabte fins a Tarragona per tal de tancar la primera fase de la competició.

Els esperava un TGN Bàsquet A molt combatiu a les darreres jornades i combinat amb les baixes dels nostres jugadors va fer que el partit cobrés més importància.

La falta de concentració va marcar l'inici del partit, però a poc a poc l'Olost a base de treball i esforç va anar augmentant el seu avantatge, arribant a la mitja part amb un 22-40 a favor dels visitants.

A la represa el Tarragona va sortir disposat a disminuir la diferència, fruit de la pèrdua de pilotes i una sel·lecció de tir desencertada.

La fluïdesa en el joc va tornar en els darrers tres períodes, i la diferència en el marcador es va veure reflectida en el resultat, 40-71 pels joves d'Olost.

El proper dissabte dia 14/03 es reprèn la segona fase i els nostres tenen el repte de treure un bon resultat a la difícil pista del Lliçà d'Amunt.

La classificació en el grup 3 es un mocador ja que 5 equips estan amb 5 victòries i 2 derrotes empatats al primer lloc i qualsevol punt és molt important per a la classificació final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada