ELS PREFERENTS SEGUEIXEN AMB LA SEVA MALA DINÀMICA DE RESULTATS

JÚNIOR PREFERENT

JOVENTUT DE BADALONA, 76
FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 67

Partit que possiblement decidia el conjunt que pot quedar perimer a la classificació final de la categoria i un Joventut de Badalona molt ben aposentat a la pista i amb una efectivitat d'un 49% en tots els tirs ha dominat als visitants sense que els olostencs poguesin apropar-se en el marcador fins als instants finals.
OLOST: OUSMANE 8, SEGURA 4 , VIDAL 16, CARRION 8, SOLDEVILA 2, CASE 3, JUSCAFRESA 13, BRIA 4, SALIOU 9, CARRILLO i  PRAT.

CADET PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 60
FC BARCELONA 89

Clara victòria del lider de la categoria tot i que l'Olost no li va posar les coses facils en el primers compasos del partit, es va arribar al descans amb un resultat de 34 a 38, que deixava tot per decidir en els darrers 20 minuts de partit, peró un físic més poderos dels visitants va comdenar a una dura derrota als locals massa contundent per el que es va veure a la pista

OLOST: CAPARROS 6, SANS 6, PRAT 11, SALIOU 11, FONT 6, MOLIST, PRATDESABA 5, BRIA 3, OUSMANE 12 I CARRILLO