HOSPITALET PISTA NEGRA PER EL NOSTRE JÚNIOR PREFERENT

JÚNIOR PREFERENT

CB HOSPITALET, 80
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 60

Un Hospitalet necessitat de la victòria per seguir aspirant a la final a 4 del campionat de Catalunya, s'enfrontava al lider invecte de la competició, que ja en les dues ultimes jornades havia mostrat sintomes de flaquesa en el seus resultats.

Els coneixedors del seu rival varen sortir molt intensos en defensa, tot i que l'atac era poc fluid per part dels dos equips, els marcador mostraba una clara igualtat al damunt de la pista, poc a poc els visitants varen perdre la seva identitat i la cistella semblava que estigues tancada a pany i forrellat, mentres que el Hospitalet aprofitava per anotar comodament, arribant-se al descans amb un resultat de 41 a 27, 14 punts que per els jugadors olostecs eren una diferència insuperable.

A la represa el Olost va sortit derrotat i els locals no varen deixar l'oportunitat d'estocar al rival, amb un gran atac anaven augmentat la diferència en el marcador fins a dominar-lo per 27 punts, en un darrer rampell d'orgull del Formatges Betara Bàsquet Olost va poder a manca de 2 minuts per finalitzar l'encontre entrar una mica en partit i escurçar les diferències que semblava que no es podien aturar en el seu creixement.

Primera derrota en aquesta segona fase en una pista que se li dona molt malament els Olostencs ja que a la primera fase ja va caure derrotat de 25 punts.

OLOST: OUSMANE 4, SEGURA, VIDAL 5, CARRION 12, SOLDEVILA, CASE 5, ASSANE 6, JUSCAFRESA 10, BRIA 12 I SALIOU 6.