UNA DE CADA AMB EL DOBLE DUEL CONTRA EL CATALANA OCCIDENT MANRESA

JÚNIOR PREFERENT

FORMATGES BETARA BÀSQUET OLOST, 77
CATALANA OCCIDENT MANRESA, 65

Partit molt igualat el que es va viure a Olost entre 2 conjunts que es coneixen a la perfecció i que sempre és més que un derby.

Cap dels dos equips oconseguia trobar el seu ritme de joc per obtindre una còmoda ventatge en el marcador amb intercanvis de cistelles tot el primer quart on la defensa no va ser el millor de cap dels equips, amb un empat a 17 va acabar els primers 10 minuts, els segons 10 minuts, les defenses seguiren sent molt fluixes, sense intensitat, el marcador va acabar amb un parcial de 21 a 20, al descans un 38 a 37, tot per decidir a la represa.

Desprès del descans el joc va seguir la mateixa tónica cap dels dos conjunts aconseguia trobar distància en el marcador, peró un Manresa més encertat va aconseguir acabar el tercer quart amb un parcial 14 a 16 que els permetia iniciar els darrers 10 minuts un punt per davant en el resultat (52-53), el últim quart comença com els 3 primers molta igualtat amb domini altern dels dos equips, cap tobava la fórmula per trencar el resultat ni poder trobar més de 2 punts de diferència, a partir del empat a 58 els jugadors locals varen començar a jugar al seu joc alegre i amb 2 minuts aconseguiren un parcial de 11 a 0, que trencar definitivament el partit.

OLOST: OUSMANE 8, SEGURA 4, VIDAL 19, CARRION 14, SOLDEVILA 2, CASE, ASSANE 6, JUSCAFRESA 11 I BRIA 13

CADET PREFERENT

CATALANA OCCIDENT MANRESA, 68
FORMATGES BETARA BASQUET OLOST, 63

Un inici de pena per part de l'Olost el condemna a la derrota, els manresans varen sortir molt intensos i els visitants no varen saber aturar el vendabal local, amb 5 triples varen arribar-se al final dels primers 10 minuts amb un parcial de 27 a 12, que semblava que seria el final del partit, ja que els olostencs no trobaven el que fer davant del Manresa molt encertat.

El segon quart una millora de joc permetia agafa confiança als olostencs que trobaven la cistella amb més comoditat i aturaren l'allau d'atac dels locals empatant els 2ns 10 minuts a 17 punts.

A la represa un rentat de cara del Formatges Betara Bàsquet Olost comença la remuntada amb una defensa molt bona que tanca quasi be del tot l'atac local que no sap per on entrar a la defensa visitant, s'arriba al final dels 3rs 10 minuts amb 10 punts de diferència a favor dels locals, una nova apretada visitant en el darrer quart iguala el marcador a 63, però el cansament de la remuntada i els primer quart comdemna als visitants a la derrota.

OLOST: CAPARROS 4, PRAT 5, SANS 2, OUSMANE 29, DIOP 18, PRATDESABA 1, BRIA, FONT 2, CARRILLO 2, MOLIST